LILI IN BINE

delovni zvezek za opismenjevanje v 2 delih

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 9789612713836.

Zvezek je namenjen opismenjevanju in upošteva komunikacijski pouk jezika. V vajah se prepletajo vse štiri komunikacijske dejavnosti: poslušanje, govorjenje, branje in pisanje. Učenci najprej slušno zaznavajo glasove v besedi, nato spoznajo velike tiskane črke, jih pišejo in berejo. Za velikimi tiskanimi črkami spoznajo male tiskane črke. Male in velike pisane črke lahko spoznajo hkrati ali ločeno. Vaje za branje in pisanje pri velikih tiskanih črkah ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612713157

9,90 EUR

Podrobnosti

Zvezek je namenjen opismenjevanju in upošteva komunikacijski pouk jezika. V vajah se prepletajo vse štiri komunikacijske dejavnosti: poslušanje, govorjenje, branje in pisanje.

Učenci najprej slušno zaznavajo glasove v besedi, nato spoznajo velike tiskane črke, jih pišejo in berejo. Za velikimi tiskanimi črkami spoznajo male tiskane črke. Male in velike pisane črke lahko spoznajo hkrati ali ločeno.

Vaje za branje in pisanje pri velikih tiskanih črkah se stopnjujejo od branja in pisanja besed in povedi do branja in pisanja krajših besedil. Besede in besedila so napisani z različno velikimi črkami. Težavnost nalog je označena s piktogrami.

Avtorice: Mira Kramarič, Milka Kern, Majda Pipan
Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj
Datum izdaje: 15. junij 2013

Širina (mm): 210
Višina (mm): 297
Debelina (mm): 8
Teža (g): 398
Število strani: 80

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih