LILI IN BINE 1

Učbenik za matematiko v 1. razredu

Učbenik omogoča otrokom pridobivanje ključnih matematičnih kompetenc in je narejen po njihovi meri. Z njim bodo matematiko dojeli kot prijetno, zabavno in preprosto. Skladno s sodobnimi didaktičnimi smernicami naj bi prvošolec pri pouku matematike najprej priklical iz spomina svoje matematične izkušnje s predmeti, ki jih pozna, in o teh izkušnjah spregovoril. Po tej fazi, ki poteka v dialogu med učiteljem in učencem, se otroci srečajo s sorodno problemsko ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612711016

9,85 EUR

Podrobnosti

Učbenik omogoča otrokom pridobivanje ključnih matematičnih kompetenc in je narejen po njihovi meri. Z njim bodo matematiko dojeli kot prijetno, zabavno in preprosto.

Skladno s sodobnimi didaktičnimi smernicami naj bi prvošolec pri pouku matematike najprej priklical iz spomina svoje matematične izkušnje s predmeti, ki jih pozna, in o teh izkušnjah spregovoril. Po tej fazi, ki poteka v dialogu med učiteljem in učencem, se otroci srečajo s sorodno problemsko situacijo ─ ilustracijo v učbeniku.

Učbenik jih vabi, da poskusijo ilustracijo opisati in izpeljati sklepe ter jih posplošiti. Sledi utrjevanje in poglabljanje znanja z reševanjem nalog, v katerih otroci svoje ugotovitve sčasoma zapišejo tudi s pisnimi znaki.


Avtorici: Martina Rajšp in Jasna Žic
Urednica: Mojca Urankar Počkaj
Tehnični podatki: format: 210 x 297 x 5 mm, barvni tisk, vezava z žico, 76 strani, teža: 253 g.
Datum izida: 15.7.2011

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih