LILI IN BINE

Priročnik za poučevanje in medpredmetno povezovanje v prvem triletju

Priročnik odgovarja na pomembno vprašanje: kako medpredmetno povezovati zgolj tiste cilje in vsebine, pri katerih lahko dosežemo dodano vrednost za učence. Knjiga uvodoma obravnava psihološki pogled na razvoj bralne zmožnosti v prvem triletju, govori o prednostih in pasteh medpredmetnega povezovanja, nato pa prinaša prispevke za vsa medpredmetna področja. Priročnik se konča s člankoma o uporabi e-gradiv in o strategijah načrtovanja priprav s številnimi ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612711054

28,90 EUR

Podrobnosti

Priročnik odgovarja na pomembno vprašanje: kako medpredmetno povezovati zgolj tiste cilje in vsebine, pri katerih lahko dosežemo dodano vrednost za učence.

Knjiga uvodoma obravnava psihološki pogled na razvoj bralne zmožnosti v prvem triletju, govori o prednostih in pasteh medpredmetnega povezovanja, nato pa prinaša prispevke za vsa medpredmetna področja. Priročnik se konča s člankoma o uporabi e-gradiv in o strategijah načrtovanja priprav s številnimi praktičnimi primeri.

Priročnik je nastal ob učbeniški seriji Lili in Bine, vendar se ga lahko uporablja ob katerem koli učnem kompletu za prvo triletje.

Avtorji: Ljubica Marjanovič Umek, Sonja Pečjak, Simona Kranjc, Metka Kordigel Aberšek, Igor Saksida, Amalija Žakelj, Zlatan Magajna, Jurka Lepičnik Vodopivec, Vladimir Grubelnik, Robert Repnik, Matjaž Duh, Mateja Videmšek, Branka Rotar Pance, Marija Ribič, Milka Kern

Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj
Datum izdaje: 7. november 2011

Širina (mm): 210
Višina (mm): 397
Debelina (mm): 9
Teža (g): 1100
Število strani: 164
Broširana vezava

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih