MAGIC ADVENTURE 1

Slike k zgodbi (Story cards)

Učbeniška serija Magic Adventure je namenjena otrokom od šestega leta starosti, ki se prvič srečajo z angleškim jezikom v osnovni šoli ali na jezikovnih tečajih. Glavna junaka sta 6-letna prijatelja Peter in Lola, ki v učbeniški seriji (1-3) rasteta skupaj z vašimi učenci. Rdeča nit učbenikov so ilustrirane dogodivščine junakov in njihovih prijateljev. Serija Magic Adventure postopno uvaja otroke v svet angleščine z opazovanjem, poslušanjem, govorjenjem, petjem, igro in ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612710613

29,90 EUR

Podrobnosti

Učbeniška serija Magic Adventure je namenjena otrokom od šestega leta starosti, ki se prvič srečajo z angleškim jezikom v osnovni šoli ali na jezikovnih tečajih. Glavna junaka sta 6-letna prijatelja Peter in Lola, ki v učbeniški seriji (1-3) rasteta skupaj z vašimi učenci. Rdeča nit učbenikov so ilustrirane dogodivščine junakov in njihovih prijateljev.

Serija Magic Adventure postopno uvaja otroke v svet angleščine z opazovanjem, poslušanjem, govorjenjem, petjem, igro in pestrim naborom dejavnosti. Branje in pisanje prideta na vrsto šele pozneje, zato njen prvi del, Magic Adventure 1, privzgaja učencem zanimanje za angleščino in poskuša zgraditi trdne temelje za nadaljnje uspešno učenje.

Učbeniška serija je pregledno in sodobna oblikovana ter bogato opremljena s privlačnimi ilustracijami in fotografijami, ki spodbujajo otrokovo domišljijo.

Ob vsaki učni enoti ima učitelj na voljo tudi štiri slike iz zgodbice, ki so enake tistim v učbeniku, le da so večje in natisnjene vsaka posebej. Na zadnji strani kartice je tudi besedilo, ki opisuje sliko. Učitelj lahko kartice uporablja za učenje, utrjevanje in tudi izvedbo različnih nalog, denimo za sestavljanje zgodbe in postavljanje slik v pravo zaporedje.

V kompletu je 24 slik k zgodbi.


AVTOR: Hans Mol
URENICA: Mojca Urankar Počkaj

TEHNIČNI PODATKI: Format: 297 x 210 x 9 mm, barvni tisk, brez vezave, 50 strani, teža: 619 g. Datum izida: 5.7.2010.

UDK: 811.111(076)


AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih