LILI IN BINE

Več ogledov

LILI IN BINE

delovni zvezek za opismenjevanje v dveh delih - prenova 2. del

Zvezek je namenjen opismenjevanju in upošteva komunikacijski pouk jezika. V vajah se prepletajo vse štiri komunikacijske dejavnosti: poslušanje, govorjenje, branje in pisanje. Učenci najprej slušno zaznavajo glasove v besedi, nato spoznajo velike tiskane črke, jih pišejo in berejo. Za velikimi tiskanimi črkami spoznajo male tiskane črke. Male in velike pisane črke lahko spoznajo hkrati ali ločeno. Vaje za branje in pisanje pri velikih tiskanih črkah ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075927940

6,00 EUR

Podrobnosti

Zvezek je namenjen opismenjevanju in upošteva komunikacijski pouk jezika. V vajah se prepletajo vse štiri komunikacijske dejavnosti: poslušanje, govorjenje, branje in pisanje.

Učenci najprej slušno zaznavajo glasove v besedi, nato spoznajo velike tiskane črke, jih pišejo in berejo. Za velikimi tiskanimi črkami spoznajo male tiskane črke. Male in velike pisane črke lahko spoznajo hkrati ali ločeno.

Vaje za branje in pisanje pri velikih tiskanih črkah se stopnjujejo od branja in pisanja besed in povedi do branja in pisanja krajših besedil. Besede in besedila so napisani z različno velikimi črkami. Težavnost nalog je označena s piktogrami.


AVTORICE: Mira Kramarič, Milka Kern, Majda Pipan
UREDNICA: Mojca Urankar Počkaj
Tehnični podatki: format: 210 x 297 x 8 mm, barvni tisk, broširana izdaja, teža: 398 g.
Datum izida: 15. 6. 2013

UDK: 003-028.31(075.2)(076)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih