LILI IN BINE 2

Več ogledov

LILI IN BINE 2

komplet D (samostojni delovni zvezek za matematiko in slovenščino ter delovni zvezek Magic adventure 2 + koda)

Prikupna junaka Lili in Bine spodbujata učence k pridobivanju novega znanja. Učni komplet temelji na konceptu medpredmetnega poučevanja, zato premišljeno povezuje vse predmete. Komplet odlikujejo vrhunska didaktična zasnova, svež pristop, sodobna oblikovna podoba in bogato dodatno gradivo na www.lilibi.si. 

Komplet Lili in Bine je nastal v sodelovanju s strokovnjaki za razvojno psihologijo in didaktiko posameznih predmetov, pa tudi s številnimi ...

Dobavljivost: Ni na zalogi

EAN: 3831075928466

38,00 EUR

Podrobnosti

Prikupna junaka Lili in Bine spodbujata učence k pridobivanju novega znanja. Učni komplet temelji na konceptu medpredmetnega poučevanja, zato premišljeno povezuje vse predmete. Komplet odlikujejo vrhunska didaktična zasnova, svež pristop, sodobna oblikovna podoba in bogato dodatno gradivo na www.lilibi.si

Komplet Lili in Bine je nastal v sodelovanju s strokovnjaki za razvojno psihologijo in didaktiko posameznih predmetov, pa tudi s številnimi učiteljicami in učitelji, ki so ga obogatili s svojimi preizkušenimi zamislimi in praktičnimi predlogi.

Medpredmetni učni komplet Lili in Bine 2 omogoča izvedbo zanimivega pouka, lažje povezovanje in nadgrajevanje znanja z različnih predmetnih področij ter posledično lažje učenje v šoli in doma.

 

Podobne izdaje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih