LILI IN BINE 2

Več ogledov

LILI IN BINE 2

medpredmetni učni komplet za 2. razred s kodo in prilogami (samostojni delovni zvezki)

Središče kompleta Lili in Bine je medpredmetni delovni zvezek. V njem se ciljno in tematsko povezujejo štirje predmeti: slovenščina, spoznavanje okolja, matematika in glasbena vzgoja. Medpredmetne povezave so vključene le tam, kjer je to smiselno. Medpredmetni delovni zvezek je razdeljen v štiri dele, ki si med letom sledijo zaporedoma. V vsakem delu so zastopani omenjeni štirje predmeti. Delovni zvezek sestavljajo učni listi za slovenščino, ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075927001

40,00 EUR

Podrobnosti

Središče kompleta Lili in Bine je medpredmetni delovni zvezek. V njem se ciljno in tematsko povezujejo štirje predmeti: slovenščina, spoznavanje okolja, matematika in glasbena vzgoja. Medpredmetne povezave so vključene le tam, kjer je to smiselno.

Medpredmetni delovni zvezek je razdeljen v štiri dele, ki si med letom sledijo zaporedoma. V vsakem delu so zastopani omenjeni štirje predmeti. Delovni zvezek sestavljajo učni listi za slovenščino, spoznavanje okolja, matematiko in glasbo, kljub temu pa so ohranjene značilnosti jezika posameznega predmeta. 

Učni listi si sledijo glede na tematsko, tedensko in dnevno načrtovanje pouka. Pozornost je namenjena zaporedju uresničevanja ciljev pri posameznem predmetu in temu, katere vsebine in cilji se pri predmetih lahko združujejo in povezujejo. Prav tako je zaporedje premišljeno glede na pridobivanje znanja in spretnosti pri ciljih, ki se pri predmetih podvajajo. 

Delovni zvezek ima deset tematskih sklopov, ki so med seboj ločeni z barvnimi pasicami na vrhu strani in ostajajo isti v vseh treh razredih, kar je pomembno za poučevanje v kombiniranih oddelkih.

Kompletu je dodana tudi koda za dostop do Dežele Lilibi na www.lilibi.si (šolska licenca).

Avtorice:

  • Mira Kramarič, Milka Kern, Majda Pipan (slovenščina)
  • Nataša Grošelj, Marija Ribič (spoznavanje okolja)
  • Martina Rajšp, Jasna Žic (matematika)
  • Nuša Juvan (glasba)

Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj
Datum izdaje: 9. junij 2016

Višina (mm): 297
Širina (mm): 210
Debelina (mm): 29
Teža (g): 1415
Število strani: 1. del 100, 2. del 100, 3. del 100, 4. del 80 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih