MAGIC ADVENTURE 2

delovni zvezek za zgodnje učenje angleškega jezika

Serija Magic Adventure 2 je namenjena otrokom, ki se angleščine učijo drugo leto. Že znanima junakoma Petru in Loli, s katerima so se učenci spoznali v prvem delu serije, se po čarobnem spletu okoliščin v svojem, prav posebnem čarobno-domišljijskem svetu pridruži prikupna Izzy, ki v zgodbo vnese ravno pravšnjo mero humorja. Serija upošteva vsa sodobna načela zgodnjega poučevanja tujega jezika, premišljeno pa se dotakne tudi vzgojnega vidika. Pri njenem nastanku so sodelovali ne ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612710958

10,90 EUR

Podrobnosti

Serija Magic Adventure 2 je namenjena otrokom, ki se angleščine učijo drugo leto. Že znanima junakoma Petru in Loli, s katerima so se učenci spoznali v prvem delu serije, se po čarobnem spletu okoliščin v svojem, prav posebnem čarobno-domišljijskem svetu pridruži prikupna Izzy, ki v zgodbo vnese ravno pravšnjo mero humorja. Serija upošteva vsa sodobna načela zgodnjega poučevanja tujega jezika, premišljeno pa se dotakne tudi vzgojnega vidika. Pri njenem nastanku so sodelovali ne le izkušena avtorja in slovenske učiteljice, ki so v serijo vnesle z izkušnjami prepletene praktične vidike poučevanja, temveč tudi strokovnjaki s področja razvojne psihologije.

Delovni zvezek ponuja zabavne naloge za utrjevanje naučenega znanja. Že znanim tipom nalog poslušanja, prepoznavanja, risanja, sestavljanja, izrezovanja in uporabe nalepk za nagrajevanje uspeha se v drugem delu pridruži še enostavno zapisovanje besed. Besede le prevlečejo, samostojno zapisovanje pride na vrsto šele kasneje. Avdio CD za učence je priložen delovnemu zvezku.


AVTOR: Hans Mol in Niki Joseph
UREDNIK: Romana Janc
Tehnični podatki: Format 27,9 x 21,0 x 0,6 cm, barvni tisk, vezava z žico, 80 strani, teža: 312 g.
Datum izida: 25.7.2011

UDK: 811.111(075.2)(076)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih