ZNAM ZA VEČ - iANGLEŠČINA 6

Več ogledov

ZNAM ZA VEČ - iANGLEŠČINA 6

vadnica z dostopom do interaktivne vsebine

Zbirka nalog za nacionalno preverjanje znanja 6 preizkusov • 42 nalog • 72 strani

Znebi se strahu pred preizkusi! Zbirka preizkusov ti bo pomagala sproti utrjevati znanje in se kar najbolje pripraviti na nacionalno preverjanje znanja angleščine na koncu 6. razreda osnovne šole. Preizkusi v tej zbirki so podobni pravim preizkusom za nacionalno preverjanje znanja in so na enak način razdeljeni na štiri dele (slušno in bralno razumevanje, raba ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612718886

7,85 EUR

Podrobnosti

Zbirka nalog za nacionalno preverjanje znanja

6 preizkusov • 42 nalog • 72 strani

Znebi se strahu pred preizkusi! Zbirka preizkusov ti bo pomagala sproti utrjevati znanje in se kar najbolje pripraviti na nacionalno preverjanje znanja angleščine na koncu 6. razreda osnovne šole. Preizkusi v tej zbirki so podobni pravim preizkusom za nacionalno preverjanje znanja in so na enak način razdeljeni na štiri dele (slušno in bralno razumevanje, raba jezika in pisni sestavek). Za reševanje nalog iz slušnega razumevanja so na voljo brezplačni avdioposnetki, ki jih najdeš v interaktivni vadnici na spletni strani www.znamzavec.si. Svoje dosežke pri posameznih preizkusih lahko preveriš, saj je vsaka naloga ovrednotena z določenim številom točk, zbirki pa so dodane tudi rešitve.

Z dostopom do interaktivne vadnice na www.znamzavec.si

Interaktivna vadnica pomembno nadgrajuje tiskano različico. Pri vsaki nalogi prejmeš takojšnjo povratno informacijo o pravilnosti svojih rešitev. Naloge so obogatene tudi s primeri besedil, ki so jih napisali tvoji vrstniki. Vse to ti bo pomagalo razumeti učno snov in ti olajšalo ponavljanje in utrjevanje pridobljenega znanja.

Kodo za aktivacijo dostopa do interaktivne vadnice najdeš na notranji strani naslovnice.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih