ZNAM ZA VEČ - SLOVENŠČINA 6+

Več ogledov

ZNAM ZA VEČ - SLOVENŠČINA 6+

Zbirka preizkusov za pripravo na nacionalno preverjanje znanja

Zbirka preizkusov za pripravo na nacionalno preverjanje znanja 10 preizkusov • 24 besedil • 88 strani Reševanje preizkusov učencem pomaga utrjevati znanje slovenščine in jih čim bolje pripraviti na nacionalno preverjanje znanja na koncu 6. razreda. Preizkusi so zasnovani podobno kot na nacionalnem preverjanju znanja. Vsak preizkus je sestavljen iz dveh delov: v prvem delu so naloge, ki se navezujejo na neumetnostno izhodiščno besedilo, v drugem delu pa ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612718688

6,85 EUR

Podrobnosti

Zbirka preizkusov za pripravo na nacionalno preverjanje znanja

10 preizkusov • 24 besedil • 88 strani

Reševanje preizkusov učencem pomaga utrjevati znanje slovenščine in jih čim bolje pripraviti na nacionalno preverjanje znanja na koncu 6. razreda.

Preizkusi so zasnovani podobno kot na nacionalnem preverjanju znanja. Vsak preizkus je sestavljen iz dveh delov: v prvem delu so naloge, ki se navezujejo na neumetnostno izhodiščno besedilo, v drugem delu pa naloge, ki se navezujejo na umetnostno izhodiščno besedilo. Izhodiščna besedila so zbrana v posebnem snopiču, ki je priložen zbirki.

V rešitvah na koncu zbirke lahko učenci preverijo pravilnost svojih odgovorov in si dodelijo ustrezno število točk, ki so predvidene za posamezno nalogo. 

AVTORICE: Petra Jesenovec, Vanja Kavčnik Kolar, Vesna Kumer, Maja Laznik, Neža Ritlop

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih