ZNAM ZA VEČ - MERSKE ENOTE

Razlage in vaje za boljše ocene v višjih razredih osnovne šole

Vadnica Matematika, merske enote je namenjen učencem iz višjih razredov Oš. Zajema merske enote s področij matematike in tudi fizike: dolžino, ploščino, prostornino, kote in čas, maso, denar in sestavljene enote. Snov je podana s pomočjo že rešenih zgledov z napotki za lažje pomnjenje, čemur sledijo številne vaje za utrjevanje. Ob koncu vsakega poglavja otroci najdejo točkovane preizkuse, da ovrednotijo doseženi napredek. Pravilnost rešitev preverjajo v dodanih rešitvah. ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612099190

6,85 EUR

Podrobnosti

Vadnica Matematika, merske enote je namenjen učencem iz višjih razredov Oš. Zajema merske enote s področij matematike in tudi fizike: dolžino, ploščino, prostornino, kote in čas, maso, denar in sestavljene enote.

Snov je podana s pomočjo že rešenih zgledov z napotki za lažje pomnjenje, čemur sledijo številne vaje za utrjevanje. Ob koncu vsakega poglavja otroci najdejo točkovane preizkuse, da ovrednotijo doseženi napredek. Pravilnost rešitev preverjajo v dodanih rešitvah. Otroke pri reševanju nalog ves čas spodbuja in zabava Miha - šolar njihovih let, ki mu je matematika nadvse zabavna.

Avtorice: Tanja Končan, Vilma Moderc in Rozalija Strojan

Tehnični podatki: format: 296 x 210 x 5 mm, barvni tisk, vezava z žico, 91 strani ,Teža: 265 g. Datum izida: 24.4.2009.

UDK: 51(075.2)(076)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih