MAXIMAL 2

Več ogledov

MAXIMAL 2

učni komplet

Kaj se dogaja z Janom, Leno, Antonom in Alicio? Skozi nove zanimive dogodivščine boste naredili korak naprej v znanju nemščine. Z njihovo pomočjo vas inovativna učna serija Maximal, osredotočena na situacijski in komunikacijski pristop, vodi ter vam zagotavlja učinkovito in zabavno učenje nemščine. Privlačna predstavitev vsebine, jasna razlaga slovnice in besedišča, odlične fotografije, posebne motivacijske rubrike, zanimive projektne naloge in strani za ponavljanje in utrjevanje znanja vam bodo v učbeniku v oporo na vsakem koraku. V seriji Maximal navdušujejo: zanimive zgodbe in resnični dialogi, usmerjenost k sodobnim medijem, inovativen situacijski pristop, tristopenjska diferenciacija, napredna digitalna podpora, medpredmetne povezave, simpatični ...

V kompletu Cena Količina
MAXIMAL 2

učbenik za nemščino v 8. razredu osnovne šole

9789612718404

16,50 EUR
MAXIMAL 2

delovni zvezek za nemščino v 8. razredu osnovne šole

9789612718718

18,90 EUR
MAXIMAL 2

komplet učbenika, delovnega zvezka in interaktivnega gradiva za nemščino kot izbirni predmet v 8. razredu

3831075928312

29,00 EUR
MAXIMAL 2

DVD za nemščino kot izbirni predmet v 8. razredu

9789612718909

25,00 EUR

Podrobnosti

Kaj se dogaja z Janom, Leno, Antonom in Alicio? Skozi nove zanimive dogodivščine boste naredili korak naprej v znanju nemščine. Z njihovo pomočjo vas inovativna učna serija Maximal, osredotočena na situacijski in komunikacijski pristop, vodi ter vam zagotavlja učinkovito in zabavno učenje nemščine.

Privlačna predstavitev vsebine, jasna razlaga slovnice in besedišča, odlične fotografije, posebne motivacijske rubrike, zanimive projektne naloge in strani za ponavljanje in utrjevanje znanja vam bodo v učbeniku v oporo na vsakem koraku.

V seriji Maximal navdušujejo:

  • zanimive zgodbe in resnični dialogi,
  • usmerjenost k sodobnim medijem,
  • inovativen situacijski pristop,
  • tristopenjska diferenciacija,
  • napredna digitalna podpora,
  • medpredmetne povezave,
  • simpatični junaki.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih