ZNAM ZA VEČ - KEMIJA 8

Razlage in vaje za boljše ocene v 8. razredu

Zbirka Znam za več je namenjena tistim osnovnošolcem, ki želijo izboljšati učni uspeh brez inštrukcij, se pripraviti na preizkuse, utrditi znanje ter se na sploh lažje in hitreje učiti. Vadnico za kemijo v 8. razredu sestavljajo razlage učne snovi, 73 nalog z rešitvami ter 5 točkovanih preizkusov znanja. Zgledi v vsakem poglavju kratko in pregledno prikažejo postopke reševanja najpogostejših nalog. Pravila, namigi in napotki za lažje reševanje nalog so posebej označeni. ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612712402

6,85 EUR

Podrobnosti

Zbirka Znam za več je namenjena tistim osnovnošolcem, ki želijo izboljšati učni uspeh brez inštrukcij, se pripraviti na preizkuse, utrditi znanje ter se na sploh lažje in hitreje učiti.

Vadnico za kemijo v 8. razredu sestavljajo razlage učne snovi, 73 nalog z rešitvami ter 5 točkovanih preizkusov znanja.

Zgledi v vsakem poglavju kratko in pregledno prikažejo postopke reševanja najpogostejših nalog. Pravila, namigi in napotki za lažje reševanje nalog so posebej označeni. Vaje zajemajo vse učne cilje, so izjemno raznolike in različnih stopenj zahtevnosti. Učenec na koncu vsakega poglavja preveri svoje znanje s preizkusi znanja, katerim so dodane tudi rešitve.


Avtorica: Polona Mežnar
Tehnični podatki: 210 x 297 x 4 mm; 199 g; 72 strani; barvni tisk; vezava z žico.
UDK: 54(075.2)(076.2)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih