ZNAM ZA VEČ - ANGLEŠČINA 9

Razlage in vaje za boljše ocene v 9. razredu (tiskano na FSC papirju)

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju. Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodno besedilo, sledijo nazorne razlage z napotki za hitro učenje in vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje. Doseženi napredek pokaže točkovan preizkus na koncu vsakega poglavja. Angleščina 9 vsebuje 65 vaj in 10 testov, ki ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075925526

6,85 EUR

Podrobnosti

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju.

Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodno besedilo, sledijo nazorne razlage z napotki za hitro učenje in vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje. Doseženi napredek pokaže točkovan preizkus na koncu vsakega poglavja.

Angleščina 9 vsebuje 65 vaj in 10 testov, ki se nanašajo na izražanje sedanjosti, preteklosti in prihodnosti, vse čase, trpnik, pogojni in časovni odvisnik za prihodnost, modalne glagole ter besedotvorje. Dodani so še seznam nepravilnih glagolov, slovarček in dva ponovitvena preizkusa.

AVTORICI: Barbara Brezigar, Janja Zupančič

TEHNIČNI PODATKI: Format: 29,6 x 21,1 x 0,5 cm, barvni tisk, vezava z žico, 96 strani. Teža: 256 g.

ISBN: 978-961-209-718-9

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih