ZNAM ZA VEČ - MATEMATIKA 9

Razlage in vaje za boljše ocene v 9. razredu (tiskano na FSC papirju)

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju. Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavljajo zgledi z nazornimi razlagami in vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje, točkovan preizkus na koncu poglavja pa pokaže doseženi napredek. Matematika 9 obravnava: izraze, enačbe in besedilne naloge, sorazmerje in podobnost, ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075925489

6,85 EUR

Podrobnosti

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju.

Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavljajo zgledi z nazornimi razlagami in vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje, točkovan preizkus na koncu poglavja pa pokaže doseženi napredek.

Matematika 9 obravnava: izraze, enačbe in besedilne naloge, sorazmerje in podobnost, linearno funkcijo ter geometrijska telesa. Na koncu so dodane še rešitve.

AVTORICE: Tanja Končan, Vilma Moderc, Rozalija Strojan

TEHNIČNI PODATKI: Format: 29,6 x 21,1 x 0,5 cm, barvni tisk, vezava z žico, 96 strani. Teža: 289 g.

ISBN: 978-961-209-724-0

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih