OSNOVNOŠOLSKI PLONK PLUS - JEZIK

preglednica v knjižni obliki

Osnovnošolski PLONK PLUS jezik je nov, obsežnejši in učencu prijaznejši naslednik Odvozlank. PLONK, preglednice za jezikovni pouk pri predmetu slovenščina, je priročnik, namenjen predvsem učencem in učenkam 2. in 3. triletja devetletne osnovne šole. Ponuja jim drugačno pot k uresničevanju ciljev jezikovnega pouka iz učnih načrtov pri predmetu slovenščina v devetletni osnovni šoli. Na 48 preglednicah uporabnik najde bistvene podatke o določeni jezikovni snovi: s ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612097431

6,85 EUR

Podrobnosti

Osnovnošolski PLONK PLUS jezik je nov, obsežnejši in učencu prijaznejši naslednik Odvozlank. PLONK, preglednice za jezikovni pouk pri predmetu slovenščina, je priročnik, namenjen predvsem učencem in učenkam 2. in 3. triletja devetletne osnovne šole. Ponuja jim drugačno pot k uresničevanju ciljev jezikovnega pouka iz učnih načrtov pri predmetu slovenščina v devetletni osnovni šoli.

Na 48 preglednicah uporabnik najde bistvene podatke o določeni jezikovni snovi: s preglednicami, miselnimi vzorci lahko lažje sledi učiteljevi razlagi, se pripravlja na preverjanja znanja, sprejemne izpite, namenjene so pripravam za domače naloge, govorne nastope ipd.

Pomagale mu bodo, da se lažje znajde v obsežnem in včasih zapletenem jezikovnem znanju, ga usmerjale k novim podatkom in ga učile ločevati bistveno od nebistvenega.
Preglednice so obogatene z ilustracijami, ki poskušajo olajšati pomnenje na prijazen, zabaven, humoren način.

AVTORICA: Dragica Kapko

TEHNIČNI PODATKI: Format: 16,6 x 21,5 x 0,3 cm, barvni tisk, špiralna vezava, 52 strani, teža: 128 g.

ISBN: 978-961-209-743-1

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih