ALLES STIMMT! 1

delovni zvezek za nemščino kot 2. tuj jezik v 1. letniku gimnazij in 1. ter 2. letniku SŠ

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 9789612717315.

Nova učbeniška serija za nemščino Alles stimmt! je nastajala v tesnem sodelovanju s slovenskimi profesorji, tako avtoricami kot tudi s številnimi evalvatorji. Učni komplet ne sledi samo sodobnim didaktičnim načelom in metodam, temveč je tudi oblikovan po najnovejših oblikovnih smernicah. Alles stimmt! je zasnovan na učbeniškem kompletu DaF kompakt založbe Ernst Klett Sprachen GmbH ter popolnoma usklajen s Skupnim evropskim jezikovnim okvirom in učnim načrtom za nemščine na ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612712075

14,90 EUR

Podrobnosti

Nova učbeniška serija za nemščino Alles stimmt! je nastajala v tesnem sodelovanju s slovenskimi profesorji, tako avtoricami kot tudi s številnimi evalvatorji. Učni komplet ne sledi samo sodobnim didaktičnim načelom in metodam, temveč je tudi oblikovan po najnovejših oblikovnih smernicah.

Alles stimmt! je zasnovan na učbeniškem kompletu DaF kompakt založbe Ernst Klett Sprachen GmbH ter popolnoma usklajen s Skupnim evropskim jezikovnim okvirom in učnim načrtom za nemščine na gimnaziji kot tudi na srednjih strokovnih šolah.

Delovni zvezek Alles stimmt! dopolnjuje in nadgrajuje učbenik ter omogoča utrjevanje korak za korakom vseh posameznih slovničnih struktur in besedišča. Različne naloge in metode dela v delovnem zvezku vključujejo tako naloge za utrjevanje slovničnih struktur, za delo s slovarjem, za delo v paru ali v skupini kot tudi didaktične igre, naloge težjega tipa in nenazadnje se v vsaki lekciji pojavi tudi naloga, ki spodbuja primerjavo več jezikov (angleščina, nemščina, slovenščina). Vsaka lekcija v delovnem zvezku se zaključi z rubriko fonetika, samoevalvacijo in razširjenim naborom besedišča. Da bi bil prvi korak z nemškm jezikom čim lažji, so vsa navodila nalog tudi v delovnem zvezku dvojezična.


AVTORICE: Soavtorstvo in predelava originalne izdaje DaF Kompakt: Marinka Krenker, špela Novljan Potočnik, Andreja Retelj
UREDNICA: Nataša Čebular

TEHNIČNI PODATKI: Format: 220 x 280 x 8 mm, broširana vezava, dvobarvni tisk, 152 strani, teža: 364 g.
Datum izida: 12.3.2012 .

UDK: 811.112.2(075.3)(076)(086.034.4)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih