ALLES STIMMT! 1

učbenik za nemščino kot 2. tuji jezik v 1. letniku gimnazij in 1. ter 2. letniku SŠ

Nova učbeniška serija za nemščino Alles stimmt! je nastajala v tesnem sodelovanju s slovenskimi profesorji, tako avtoricami kot tudi s številnimi evalvatorji. Učni komplet ne sledi samo sodobnim didaktičnim načelom in metodam, temveč je tudi oblikovan po najnovejših oblikovnih smernicah. Alles stimmt! je zasnovan na učbeniškem kompletu DaF kompakt založbe Ernst Klett Sprachen GmbH ter popolnoma usklajen s Skupnim evropskim jezikovnim okvirom in učnim načrtom za nemščine na ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612712068

17,50 EUR

Podrobnosti

Nova učbeniška serija za nemščino Alles stimmt! je nastajala v tesnem sodelovanju s slovenskimi profesorji, tako avtoricami kot tudi s številnimi evalvatorji. Učni komplet ne sledi samo sodobnim didaktičnim načelom in metodam, temveč je tudi oblikovan po najnovejših oblikovnih smernicah.

Alles stimmt! je zasnovan na učbeniškem kompletu DaF kompakt založbe Ernst Klett Sprachen GmbH ter popolnoma usklajen s Skupnim evropskim jezikovnim okvirom in učnim načrtom za nemščine na gimnaziji kot tudi na srednjih strokovnih šolah.

Učbenik Alles stimmt! 1 sestavlja 6 lekcij in 4 ekstra enote. Vsaka lekcija je zasnovana na kratkih zgodbah in pripetljajih protagonista. Lekcija se prične z dvojno motivacijsko stranjo. Naprej je ta razdeljena na podenote A, B in C, ki osvetlijo različne vidike teme in slovnične strukture, in se zaključi z dodatno nalogo z medpredmetno vsebino ali za projektno delo. Na koncu enote je zbran kratek pregled slovničnih struktur, jezikovnih sredstev in besedišča. Za vsako drugo lekcijo se nahajajo enote Extra z besedili za bolj angažirane dijake ali za dodatno poglobitev v eno izmed predhodnih tem.


AVTORICE: Soavtorstvo in predelava originalne izdaje DaF Kompakt: Marinka Krenker, špela Novljan Potočnik, Andreja Retelj
UREDNICA: Nataša Čebular

TEHNIČNI PODATKI: Format: 220 x 280 x 7 mm, broširana vezava, barvni tisk, 112 strani, teža: 280 g.
Datum izida: 12.3.2012 .

UDK: 811.112.2(075.3)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih