BIOLOGIJA 9 iROKUS+

učni komplet

INTERAKTIVNI UČBENIK NOVE GENERACIJE na www.iRokusPlus.si Interaktivni učbenik omogoča vsestransko spoznavanje vsebin po učnem načrtu za biologijo v 9. razredu osnovne šole (ekologija, evolucija, genetika in druge vsebine). Sestavlja ga 166 pregledno oblikovanih interaktivnih vsebinskih strani, ki so obogatene z vrhunskimi izobraževalnimi filmi v slovenskem jeziku, nazornimi animacijami, interaktivnimi nalogami, zanimivostmi, dejavnostmi in drugimi multimedijskimi dodatki. Interaktivni in multimedijski elementi, ki premišljeno dopolnjujejo besedilo, ustvarjajo novo učno dinamiko in spodbudno okolje za raziskovalno učenje po meri 21. stoletja. Elementi so zasnovani tako, da povečujejo motivacijo, prispevajo h globljemu razumevanju vsebine in omogočajo utrjevanje oziroma preverjanje znanja z reševanjem interaktivnih nalog. Z interaktivnim učbenikom iRokus+ dobi učenje biologije v 9. razredu nove razsežnosti. Interaktivni učbenik vsebuje: vsebine ...

V kompletu Cena Količina
BIOLOGIJA 9 iROKUS+

Interaktivni učni komplet nove generacije za biologijo v 9. razredu

9789612716646

14,90 EUR
iPAKET 9 iROKUS+

paket interaktivnih učnih kompletov nove generacije za biologijo, fiziko in kemijo v 9. razredu

3831075927056

34,90 EUR

Ni na zalogi

Podrobnosti

INTERAKTIVNI UČBENIK NOVE GENERACIJE na www.iRokusPlus.si

Interaktivni učbenik omogoča vsestransko spoznavanje vsebin po učnem načrtu za biologijo v 9. razredu osnovne šole (ekologija, evolucija, genetika in druge vsebine). Sestavlja ga 166 pregledno oblikovanih interaktivnih vsebinskih strani, ki so obogatene z vrhunskimi izobraževalnimi filmi v slovenskem jeziku, nazornimi animacijami, interaktivnimi nalogami, zanimivostmi, dejavnostmi in drugimi multimedijskimi dodatki. Interaktivni in multimedijski elementi, ki premišljeno dopolnjujejo besedilo, ustvarjajo novo učno dinamiko in spodbudno okolje za raziskovalno učenje po meri 21. stoletja. Elementi so zasnovani tako, da povečujejo motivacijo, prispevajo h globljemu razumevanju vsebine in omogočajo utrjevanje oziroma preverjanje znanja z reševanjem interaktivnih nalog. Z interaktivnim učbenikom iRokus+ dobi učenje biologije v 9. razredu nove razsežnosti.

Interaktivni učbenik vsebuje:

  • vsebine po učnem načrtu za biologijo v 9. razredu
  • 98 kratkih izobraževalnih filmov v slovenščini
  • 39 animacij, ki pojasnjujejo ali dopolnjujejo vsebine
  • 425 raznolikih interaktivnih nalog
  • 69 praktičnih dejavnosti z navodili za izvajanje
  • 460 fotografij vrhunskih fotografov z vsega sveta
  • 9 interaktivnih iger
  • 395 fotografij vrhunskih fotografov z vsega sveta
  • številna uporabna orodja

ZVEZEK ZA AKTIVNO U ČENJE v dveh delih
Priloženi tiskani zvezek za aktivno učenje je namenjen redni uporabi ob interaktivnem učbeniku. Ponuja pester nabor nalog, ki olajšajo usvajanje znanja, prinaša primere dejavnosti in poskusov z opisi, povzetke glavnih dejstev, sezname ključnih pojmov, kratke preizkuse znanja in prostor za zabeležke. Z izpolnjevanjem zvezka sestavlja učenec strnjen povzetek ključnih vsebin biologije v 9. razredu.

V škatli najdete kodo, ki aktivira dostop do interaktivnega učbenika na www.iRokusPlus.si za eno šolsko leto. Do interaktivnega učbenika lahko dostopate od 14. ure popoldne do 8. ure zjutraj in ves dan ob dnevih brez pouka. Če vsi učenci v razredu povežejo svoje interaktivne učbenike z učiteljevim sistemom za vodenje učnega procesa Rokus Klett LMS, lahko do gradiva dostopate brez te omejitve.


 

AVTORJI: Tanja Pangerc Žnidaršič, Marjanca Starčič Erjavec, Vesna Klokočovnik

TEHNIČNI PODATKI: 211 x 298 x 42 mm; teža: 673 g; število strani: tiskan zvezek (1.del 76 strani, 2. del 88 strani) vezava: vezava z žico (tiskana zvezka za aktivno učenje)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih