ČIST SIMPL - NEMŠČINA

Preglednice, razlage in vaje za gimnazijce in srednješolce

Priročnik je namenjen vsem, ki se nemščino učijo v šoli, na tečajih, samostojno ali želijo osvežiti svoje znanje. V njem so obravnavane značilnosti posameznih besednih vrst (glagola, samostalnika, zaimka, pridevnika, predloga in prislova) in zgradba povedi. Priročnik bo v pomoč pri uzaveščanju slovničnih struktur nemškega jezika na t. i. ravni A1 in A2 (gre za začetni stopnji obvladovanja jezika, določeni s skupnim evropskim jezikovnim standardom). Vaje za posamezne slovnične ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612099909

14,85 EUR

Podrobnosti

Priročnik je namenjen vsem, ki se nemščino učijo v šoli, na tečajih, samostojno ali želijo osvežiti svoje znanje. V njem so obravnavane značilnosti posameznih besednih vrst (glagola, samostalnika, zaimka, pridevnika, predloga in prislova) in zgradba povedi. Priročnik bo v pomoč pri uzaveščanju slovničnih struktur nemškega jezika na t. i. ravni A1 in A2 (gre za začetni stopnji obvladovanja jezika, določeni s skupnim evropskim jezikovnim standardom).

Vaje za posamezne slovnične strukture si sledijo od preprostejših do zahtevnejših, besedišče je prilagojeno standardom za stopnji A1 in A2. Na koncu vsakega poglavja je test, s katerim se preveri usvojeno, in samoocenjevalna lestvica.

Namenjen je tudi gimnazijcem in srednješolcem, ki se pripravljajo na maturo.


AVTORICA: Karmen Goršak
UREDNIK: Matej šetinc

TEHNIČNI PODATKI: Format: 210 x 297 x 7 mm, barvni tisk, broširana vezava, 224 strani, teža: 603 g. Datum izida: 8.12.2009.

UDK: 811.112.2(075.3)(076)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih