Novo

ČRNI STRAH

Več ogledov

ČRNI STRAH

Zbirka PRAVLJICE S TRAVNIKA

>> PREDNAROČILO

Pravljica bo izšla septembra, s klikom na zgornjo povezavo pa si lahko že sedaj zagotovite svoj izvod po znižani ceni. Črni strah je pravljica, ki nas uči, kako bolje poslušati druge. V njej pikapolonica Polona travniškim prijateljem pusti sporočilo o svoji odsotnosti. A prijatelji Polonino sporočilo spregledajo in si njeno odsotnost razlagajo vsak po svoje. Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: igra ...

Dobavljivost: Ni na zalogi

EAN: 9789612719708

5,70 EUR

Podrobnosti

Pravljica bo izšla septembra, s klikom na zgornjo povezavo pa si lahko že sedaj zagotovite svoj izvod po znižani ceni.


Črni strah je pravljica, ki nas uči, kako bolje poslušati druge. V njej pikapolonica Polona travniškim prijateljem pusti sporočilo o svoji odsotnosti. A prijatelji Polonino sporočilo spregledajo in si njeno odsotnost razlagajo vsak po svoje.

Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: igra vlog živali poslušajo. Z zbranim poslušanjem lahko preprečimo medsebojna nesoglasja in nerazumevanje. Otroci se poslušanja naučijo z opazovanjem in posnemanjem staršev.

Zbirka Pravljice s travnika združuje pet kratkih pravljic za razvijanje pozitivnih medsebojnih odnosov s predlogi za starše na področjih učenja za življenje, prepoznavanja in izražanja čustev, prijateljstva, odnosa do lastnine in sobivanja v skupnosti. 

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih