ČUDNA REČ

Več ogledov

ČUDNA REČ

Zbirka PRAVLJICE S TRAVNIKA

  Čudna reč je pravljica, ki govori o pomenu učenja. V njej mravlja Mija sredi travnika odkrije skrivnosten neznan predmet, ki ga pokaže tudi svojim travniškim prijateljem. Radovednost jih spodbudi k spoznavanju najdene čudne reči in razrešitvi njene skrivnosti. Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: igra vprašanj, s katero lahko spodbujamo otrokovo radovednost tudi tako, da mu pustimo ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719678

5,70 EUR

Podrobnosti

 

Čudna reč je pravljica, ki govori o pomenu učenja. V njej mravlja Mija sredi travnika odkrije skrivnosten neznan predmet, ki ga pokaže tudi svojim travniškim prijateljem. Radovednost jih spodbudi k spoznavanju najdene čudne reči in razrešitvi njene skrivnosti.

Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: igra vprašanj, s katero lahko spodbujamo otrokovo radovednost tudi tako, da mu pustimo spraševati. Največ se naučimo, ko smo radovedni, raziskujemo in sprašujemo.

Zbirka Pravljice s travnika združuje pet kratkih pravljic za razvijanje pozitivnih medsebojnih odnosov s predlogi za starše na področjih učenja za življenje, prepoznavanja in izražanja čustev, prijateljstva, odnosa do lastnine in sobivanja v skupnosti.


 

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih