GRAMATICA BASICA DEL ESTUDIANTE DE ESPANOL

Več ogledov

GRAMATICA BASICA DEL ESTUDIANTE DE ESPANOL

Slovnična vadnica za stopnje A1, A2, B1

Slovnica španskega jezika v eni sami knjigi (stopnje A1, A2 in B1) namenjena mladim študentom in odraslim je pedagoška in mišljena za uporabo v razredu kot tudi za samostojno učenje. Najbolj težavne slovnične vidike obravnava preko jasnih in učinkovitih razlag, podane so številne pomembne vaje obvladovanja oblik in razlage komunikativne vrednosti, ki jo prinaša vsak slovnični del. Vaje so odraz najnovejšega oblikovanja in skupaj s pedagoško rabo ilustracij in humorja gradijo ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9788484437260

35,00 EUR

Podrobnosti

Slovnica španskega jezika v eni sami knjigi (stopnje A1, A2 in B1) namenjena mladim študentom in odraslim je pedagoška in mišljena za uporabo v razredu kot tudi za samostojno učenje. Najbolj težavne slovnične vidike obravnava preko jasnih in učinkovitih razlag, podane so številne pomembne vaje obvladovanja oblik in razlage komunikativne vrednosti, ki jo prinaša vsak slovnični del. Vaje so odraz najnovejšega oblikovanja in skupaj s pedagoško rabo ilustracij in humorja gradijo ključne mejnike ene najbolj inovativnih pedagoških ponudb v zadnjih letih, ki uveljavlja začetke Kognitivne Slovnice.

Nova izdaja slovnice vsebuje izboljšave tako na področju vsebine kot tudi oblikovne podobe in priročnike za njeno pedagoško rabo. Med drugimi novostmi prinaša pet novih poglavji o povratnih glagolih, posodobljen pravopis v skladu z najnovejšimi direktivami Real Academia Española de la Lengua in ikone, ki določajo raven jezika glede na skupni evropski referenčni okvir za jezike (CEFR), kateremu odgovarja vsaka vaja.

Vsebuje več kot 470 ilustracij, ki pomagajo razumeti obravnavane slovnične teme.
Z več kot 370 vajami za razumevanje in usvajanje slovničnih oblik kot tudi v izogib najpogostejšim napakam.

Dovoljuje vodeno rabo za profesorje ali samostojno rabo za študente.

Z jezikovnimi in reprezentativnimi primeri dejanske komunikativne rabe španskega jezika in s pestro tipologijo vaj.

Vključuje rešitve vaj, tabele pravilnih in nepravilnih spreganih glagolov in celovito tematsko kazalo, ki olajšuje njeno uporabo.
Je najbolj inovativna slovnica zadnjih let.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih