DOLGČAS NA OBISKU

Več ogledov

DOLGČAS NA OBISKU

Zbirka PRAVLJICE S TRAVNIKA

  Dolgčas na obisku je pravljica, ob kateri se učimo prepoznavati čustva. V njej se kobilica Karli počuti neprijetno – dolgčas mu je. Prijatelji s travnika se ga na različne načine trudijo razvedriti, a šele po vrtincu različnih čustvenih odzivov mu nasmeh na obraz nariše lutkovna predstava. Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: pet veličastnih – ko otroka preganja dolgčas. Dolgčas je ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719685

5,70 EUR

Podrobnosti

 

Dolgčas na obisku je pravljica, ob kateri se učimo prepoznavati čustva. V njej se kobilica Karli počuti neprijetno – dolgčas mu je. Prijatelji s travnika se ga na različne načine trudijo razvedriti, a šele po vrtincu različnih čustvenih odzivov mu nasmeh na obraz nariše lutkovna predstava.

Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: pet veličastnih – ko otroka preganja dolgčas. Dolgčas je priložnost, da se povežemo sami s seboj, počivamo, razmišljamo, iščemo ideje, miselno ustvarjamo, se opazujemo ali pa vzpostavimo sodelovanje z drugimi.

Zbirka Pravljice s travnika združuje pet kratkih pravljic za razvijanje pozitivnih medsebojnih odnosov s predlogi za starše na področjih učenja za življenje, prepoznavanja in izražanja čustev, prijateljstva, odnosa do lastnine in sobivanja v skupnosti. 

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih