Novo

DOTIK ŽIVLJENJA 9

Več ogledov

DOTIK ŽIVLJENJA 9

samostojni delovni zvezek za biologijo v 9. razredu

Samostojni delovni zvezek Dotik življenja za 9. razred je prenovljeno in nadgrajeno gradivo iz serije Dotik življenja. Tako kot pripadajoči učbenik tudi samostojni delovni zvezek temelji na pristopu raziskovalnega učenja ter učence spodbuja k odkrivanju zakonitosti narave in bioloških procesov. Vključuje vse nujne informacije in definicije, napisane na preprost, učencem razumljiv način, ter veliko raznovrstnih nalog za utrjevanje usvojenega znanja pri pouku ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612920173

14,50 EUR

Podrobnosti

Samostojni delovni zvezek Dotik življenja za 9. razred je prenovljeno in nadgrajeno gradivo iz serije Dotik življenja. Tako kot pripadajoči učbenik tudi samostojni delovni zvezek temelji na pristopu raziskovalnega učenja ter učence spodbuja k odkrivanju zakonitosti narave in bioloških procesov. Vključuje vse nujne informacije in definicije, napisane na preprost, učencem razumljiv način, ter veliko raznovrstnih nalog za utrjevanje usvojenega znanja pri pouku ali doma.


ODLIKE NOVEGA SAMOSTOJNEGA DELOVNEGA ZVEZKA:

  • Vsako poglavje se začne z razlago učnih vsebin, ki je nazorna, stvarna in jasna. Razlage so usklajene z učnimi cilji in so nato predstavljene v nalogah. Tako učenci ponovijo že usvojeno znanje in se lahko posvetijo reševanju nalog.
  • Naloge so različnih tipov in težavnostnih stopenj. Vključene so tudi dejavnosti, ki spodbujajo izkustveno učenje in raziskovanje.
  • Na koncu vsakega poglavja je v rubriki Povzetek zapisan strnjen pregled snovi, ki zajema vse cilje učnega načrta. Povzetku sledijo miselni vzorci, povezani z vsebino posameznega poglavja.
  • Razlage ključnih pojmov, navedene v slovarčku na koncu samostojnega delovnega zvezka, omogočajo preverjanje razumevanja snovi in utrjevanje znanja.
  • Premišljena oblikovna podoba upošteva posamezna priporočila za oblikovanje gradiv za učence s specifičnimi učnimi težavami (npr. z disleksijo).
  • Samostojni delovni zvezek je sestavljen tako, da omogoča formativno spremljanje in vrednotenje znanja.


Na www.iRokus.si je na voljo tudi elektronska verzija samostojnega delovnega zvezka, opremljena z vrhunskimi interaktivnimi dodatki: videoposnetki, animacijami in 3D-modeli človeškega telesa. Vanjo so vključene tudi rešitve nalog.


AVTORICA: dr. Marjanca Starčič Erjavec, Tanja Pangerc Žnidaršič
UREDNICA: dr. Martina Dermastia
UDK: 57(075.2)(076)
DATUM IZIDA: 30. april 2020
TEHNIČNI PODATKI: 210 x 298 x 9mm; 392g; 148 strani; broširana vezava.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih