DRUŽBA IN JAZ

Več ogledov

DRUŽBA IN JAZ

atlas za družbo v 4. in 5. razredu

V didaktičnem pogledu je atlas nekaj edinstvenega, saj v drugih državah nimajo česa povsem primerljivega. Kartografija je namreč povsem prilagojena starostni stopnji uporabnikov in tako prinaša vrsto inovacij oz. originalnih rešitev. Atlas ne prinaša le vrste splošnih in tematskih zemljevidov iz Slovenije, Evrope in sveta, pri čemer je seveda poudarek na Sloveniji, ampak tudi napotke za uporabo atlasa in različnih meril, satelitski posnetek Slovenije in še marsikaj ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789616465885

15,90 EUR

Podrobnosti

V didaktičnem pogledu je atlas nekaj edinstvenega, saj v drugih državah nimajo česa povsem primerljivega. Kartografija je namreč povsem prilagojena starostni stopnji uporabnikov in tako prinaša vrsto inovacij oz. originalnih rešitev. Atlas ne prinaša le vrste splošnih in tematskih zemljevidov iz Slovenije, Evrope in sveta, pri čemer je seveda poudarek na Sloveniji, ampak tudi napotke za uporabo atlasa in različnih meril, satelitski posnetek Slovenije in še marsikaj drugega.

Posebna odlika atlasa so panoramski oz. slikovni zemljevidi. Tematski zemljevidi se ne nanašajo le na geografske, ampak zelo enakovredno tudi na zgodovinske teme. Osnovna naloga atlasa je v tem, da učence postopno navaja k branju splošnih in tematskih zemljevidov, ki dopolnjujejo vsebino učbenika in delovnega zvezka za družbo v 4. in še posebej v 5. razredu.

  • avtorji: Maja Umek, Saša Jankovič, Olga Janša Zorn, Mateja Rihtaršič
  • format: 320 × 240
  • strani: 56
  • vezava: poltrda vezava

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih