EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI (prenovljeno)

Več ogledov

EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI (prenovljeno)

delovni učbenik - 1. del za matematiko v 1. razredu

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 9789617053203.

Delovni učbenik je napisala didaktično dobro podkovana avtorska skupina. Pripravljen je tako, da omogoča aktivno učenje matematike prek dejavnosti, na konkretni ravni, postopoma in učenčevi razvojni stopnji primerno. Vanj učenci pišejo, rišejo, računajo in lepijo, vsebuje tudi praktične igre, opazovalne dejavnosti, igre vlog ter razne priloge. Nova izdaja je usklajena s prenovljenim učnim načrtom (dodano seštevanje in odštevanje do 20, izpuščeni so vrstilni števniki, nakazana ...

Dobavljivost: Ni na zalogi

EAN: 9789612415457

9,90 EUR

Podrobnosti

Delovni učbenik je napisala didaktično dobro podkovana avtorska skupina. Pripravljen je tako, da omogoča aktivno učenje matematike prek dejavnosti, na konkretni ravni, postopoma in učenčevi razvojni stopnji primerno. Vanj učenci pišejo, rišejo, računajo in lepijo, vsebuje tudi praktične igre, opazovalne dejavnosti, igre vlog ter razne priloge.

Nova izdaja je usklajena s prenovljenim učnim načrtom (dodano seštevanje in odštevanje do 20, izpuščeni so vrstilni števniki, nakazana je uporaba sodobne tehnologije …). Dodanih je še nekaj računskih nalog za utrjevanje znanja, navodila za reševanje pa so natisnjena z velikimi tiskanimi črkami ob nalogah.

  • avtorji: Ivana Mulec, Mateja Petrič, Terezija Uran
  • format: 200 × 288
  • strani: 64
  • vezava: speto z žico
  • založba: Modrijan izobraževanje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih