EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI (prenovljeno)

Več ogledov

EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI (prenovljeno)

učni komplet

Delovni učbenik je napisala didaktično dobro podkovana avtorska skupina. Pripravljen je tako, da omogoča aktivno učenje matematike prek dejavnosti, na konkretni ravni, postopoma in učenčevi razvojni stopnji primerno. Vanj učenci pišejo, rišejo, računajo in lepijo, vsebuje tudi praktične igre, opazovalne dejavnosti, igre vlog ter razne priloge. Nova izdaja je usklajena s prenovljenim učnim načrtom (dodano seštevanje in odštevanje do 20, izpuščeni so vrstilni števniki, nakazana je uporaba sodobne tehnologije …). Dodanih je še nekaj računskih nalog za utrjevanje znanja, navodila za reševanje pa so natisnjena z velikimi tiskanimi črkami ob ...

V kompletu Cena Količina
EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI (prenovljeno)

delovni učbenik - 1. del za matematiko v 1. razredu

9789612415457

9,90 EUR
EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI (prenovljeno)

delovni učbenik - 2. del za matematiko v 1. razredu

9789612415464

9,90 EUR
EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI (prenovljeno)

zbirka vaj za matematiko v 1. razredu

9789612415600

9,60 EUR
EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI (prenovljeno) in OKOLJE IN JAZ 1 (prenovljeno)

delovna učbenika za matematiko in spoznavanje okolja

6000000003203

30,00 EUR

Podrobnosti

Delovni učbenik je napisala didaktično dobro podkovana avtorska skupina. Pripravljen je tako, da omogoča aktivno učenje matematike prek dejavnosti, na konkretni ravni, postopoma in učenčevi razvojni stopnji primerno. Vanj učenci pišejo, rišejo, računajo in lepijo, vsebuje tudi praktične igre, opazovalne dejavnosti, igre vlog ter razne priloge.

Nova izdaja je usklajena s prenovljenim učnim načrtom (dodano seštevanje in odštevanje do 20, izpuščeni so vrstilni števniki, nakazana je uporaba sodobne tehnologije …). Dodanih je še nekaj računskih nalog za utrjevanje znanja, navodila za reševanje pa so natisnjena z velikimi tiskanimi črkami ob nalogah.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih