FIZIKA 8 iROKUS+

Več ogledov

FIZIKA 8 iROKUS+

učni komplet

INTERAKTIVNI UČBENIK NOVE GENERACIJE na www.iRokusPlus.si Interaktivni učbenik omogoča vsestransko spoznavanje vsebin po učnem načrtu za fiziko v 8. razredu osnovne šole (svetloba, vesolje, gibanje, sile in druge vsebine). Sestavlja ga 52 pregledno oblikovanih interaktivnih vsebinskih strani, ki so obogatene z vrhunskimi izobraževalnimi filmi v slovenskem jeziku, nazornimi animacijami, interaktivnimi nalogami, zanimivostmi, dejavnostmi in drugimi multimedijskimi dodatki. Interaktivni in multimedijski elementi, ki premišljeno dopolnjujejo besedilo, ustvarjajo novo učno dinamiko in spodbudno okolje za raziskovalno učenje po meri 21. stoletja. Elementi so zasnovani tako, da povečujejo motivacijo, prispevajo h globljemu razumevanju vsebine in omogočajo utrjevanje oziroma preverjanje znanja z reševanjem interaktivnih nalog. Z interaktivnim učbenikom iRokus+ dobi učenje fizike v 8. razredu nove razsežnosti. INTERAKTIVNI UČBENIK vsebuje: vsebine po ...

V kompletu Cena Količina
FIZIKA + 8

učbenik

9789612716158

17,50 EUR
iPAKET 8 iROKUS+

paket interaktivnih učnih kompletov nove generacije za biologijo, fiziko in kemijo v 8. razredu

3831075927049

34,90 EUR

Ni na zalogi

FIZIKA 8 iROKUS+

Interaktivni učni komplet nove generacije za fiziko v 8. razredu

9789612716622

14,90 EUR

Podrobnosti

INTERAKTIVNI UČBENIK NOVE GENERACIJE na www.iRokusPlus.si

Interaktivni učbenik omogoča vsestransko spoznavanje vsebin po učnem načrtu za fiziko v 8. razredu osnovne šole (svetloba, vesolje, gibanje, sile in druge vsebine). Sestavlja ga 52 pregledno oblikovanih interaktivnih vsebinskih strani, ki so obogatene z vrhunskimi izobraževalnimi filmi v slovenskem jeziku, nazornimi animacijami, interaktivnimi nalogami, zanimivostmi, dejavnostmi in drugimi multimedijskimi dodatki. Interaktivni in multimedijski elementi, ki premišljeno dopolnjujejo besedilo, ustvarjajo novo učno dinamiko in spodbudno okolje za raziskovalno učenje po meri 21. stoletja. Elementi so zasnovani tako, da povečujejo motivacijo, prispevajo h globljemu razumevanju vsebine in omogočajo utrjevanje oziroma preverjanje znanja z reševanjem interaktivnih nalog. Z interaktivnim učbenikom iRokus+ dobi učenje fizike v 8. razredu nove razsežnosti.

INTERAKTIVNI UČBENIK vsebuje:

  • vsebine po učnem načrtu za fiziko v 8. razredu
  • 35 kratkih izobraževalnih filmov v slovenščini
  • 24 animacij, ki pojasnjujejo ali dopolnjujejo vsebine
  • 168 raznolikih interaktivnih nalog
  • 38 praktičnih dejavnosti z navodili za izvajanje
  • 5 interaktivnih iger
  • 216 fotografij vrhunskih fotografov z vsega sveta
  • številna uporabna orodja

ZVEZEK ZA AKTIVNO UČENJE v dveh delih s prilogo
Priloženi tiskani zvezek za aktivno učenje je namenjen redni uporabi ob interaktivnem učbeniku. Ponuja pester nabor nalog, ki olajšajo usvajanje znanja, prinaša primere dejavnosti in poskusov z opisi, povzetke glavnih dejstev, sezname ključnih pojmov, kratke preizkuse znanja in prostor za zabeležke. Z izpolnjevanjem zvezka sestavlja učenec strnjen povzetek ključnih vsebin fizike v 8. razredu. Ta mu bo koristil tudi kasneje.


 

AVTORJI: Timotej Maroševič, Danica Mati Djuraki, mag. Riko Jerman in dr. Mihael Gojkošek
TEHNIČNI PODATKI: 211 x 298 x 42 mm; teža: 608 g; število strani: tiskan zvezek (1.del 64 strani, 2. del 72 strani) vezava: vezava z žico (tiskana zvezka za aktivno učenje)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih