GENTE JOVEN 2

učni komplet

Gente Joven predstavlja novo metodo učenja španščine za mlade (od 11 do 15 let). Prednostna naloga pri načrtovanju učbenika je bila v čim večji meri vključiti učence v proces učenja, tako z ustrezno dinamiko in temami kot tudi s privlačnim izgledom knjige. Obravnavajo se raznolike teme, posebna pozornost je namenjena razvoju učnih tehnik in samostojnosti učenca. Učbeniški komplet je zasnovan za tečaje, ki trajajo od 60 do 90 ur. Učbenik in delovni zvezek sta razdeljena na dva dela in vsak od teh delov ima tri enote, oddelek za ponavljanje z vključenim samoocenjevanjem, aktivnosti za utrjevanje besednega zaklada, test za ovrednotenje slovničnega znanja, glabalne aktivnosti za sprejem in podajanje informacij ter oddelek za kulturo. Dodatni materiali za učitelja vsebujejo poleg priročnika tudi 3 igre ter materiale za fotokopiranje. Video DVD je razdeljen na 6 enot. AVTORJI: Encina Alonso, Matilde Martinez, Neus ...

V kompletu Cena Količina
GENTE JOVEN 2

učbenik z avdio zgoščenko

9788484431763

24,69 EUR
GENTE JOVEN 2

delovni zvezek

9788484431770

16,89 EUR
LA BIBLIOTECA DE GENTE JOVEN 3+4

DVD

9788484436003

41,20 EUR

Podrobnosti

Gente Joven predstavlja novo metodo učenja španščine za mlade (od 11 do 15 let). Prednostna naloga pri načrtovanju učbenika je bila v čim večji meri vključiti učence v proces učenja, tako z ustrezno dinamiko in temami kot tudi s privlačnim izgledom knjige. Obravnavajo se raznolike teme, posebna pozornost je namenjena razvoju učnih tehnik in samostojnosti učenca.

Učbeniški komplet je zasnovan za tečaje, ki trajajo od 60 do 90 ur.

Učbenik in delovni zvezek sta razdeljena na dva dela in vsak od teh delov ima tri enote, oddelek za ponavljanje z vključenim samoocenjevanjem, aktivnosti za utrjevanje besednega zaklada, test za ovrednotenje slovničnega znanja, glabalne aktivnosti za sprejem in podajanje informacij ter oddelek za kulturo.

Dodatni materiali za učitelja vsebujejo poleg priročnika tudi 3 igre ter materiale za fotokopiranje. Video DVD je razdeljen na 6 enot.

AVTORJI: Encina Alonso, Matilde Martinez, Neus Sans

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih