GEOGRAFIJA SLOVENIJE

Več ogledov

GEOGRAFIJA SLOVENIJE

delovni zvezek za geografijo v 9. razredu

Delovni zvezek Geografija Slovenije je pomemben sestavni del učbeniškega kompleta za 9. razred. Prinaša veliko pestrih in zanimivih nalog za utrjevanje, preverjanje in razširjanje geografskega znanja in veščin, poudarek pa je na razvijanju procesnih znanj, ki pri sodobnem pouku stopajo v ospredje. Vanj smo vključili nekoliko več nalog, a le zato, da bi imeli učenci več izbire – nihče ne pričakuje, da bi rešili prav vse. Naloge so ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612416287

11,50 EUR

Podrobnosti

Delovni zvezek Geografija Slovenije je pomemben sestavni del učbeniškega kompleta za 9. razred. Prinaša veliko pestrih in zanimivih nalog za utrjevanje, preverjanje in razširjanje geografskega znanja in veščin, poudarek pa je na razvijanju procesnih znanj, ki pri sodobnem pouku stopajo v ospredje. Vanj smo vključili nekoliko več nalog, a le zato, da bi imeli učenci več izbire – nihče ne pričakuje, da bi rešili prav vse. Naloge so različne: dolge in kratke, zahtevne in manj zahtevne, vse pa so pripravljene tako, da jih učenci lahko razumejo in rešujejo z veseljem. Zahtevnejše so označene z zvezdico.

Pri vsaki naravnogeografski enoti boste našli naloge, ki so nekakšna »stalnica«. Gre za različne naloge z nemimi kartami za izboljšanje prostorskih predstav in za naloge, ki simulirajo potovanja in podobno. Za razvijanje geografskih veščin pa so še posebej pomembne naloge, ki vključujejo analizo klimogramov različnih slovenskih pokrajin.

 

  • avtorja: Jurij Senegačnik, Marta Otič
  • format: 200 × 288
  • strani: 64
  • vezava: speto z žico
  • založba: Modrijan izobraževanje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih