GLASBA DANES IN NEKOČ 6

multimedijski priročnik (DVD)

Multimedijski priročnik za učitelje glasbene vzgoje na DVD-ju za posodobitev didaktičnih pristopov in nadgradnjo učne snovi. DVD vsebuje intervjuje z glasbeniki in izdelovalci glasbil, ter raziskovalci glasbene zgodovine, nastope ljudskih godcev in pevcev, animacije in še veliko drugega. Vsebina: Glas in vokalni sestavi (O ljudskem petju, Zbor Carmina Slovenica) Glasbila in inštrumentalni sestavi (Pihala, Trobila, Tolkala, Glasbila s tipkami, Brenkala, Godala, Izdelovanje slovenskih ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612098919

28,90 EUR

Podrobnosti

Multimedijski priročnik za učitelje glasbene vzgoje na DVD-ju za posodobitev didaktičnih pristopov in nadgradnjo učne snovi.

DVD vsebuje intervjuje z glasbeniki in izdelovalci glasbil, ter raziskovalci glasbene zgodovine, nastope ljudskih godcev in pevcev, animacije in še veliko drugega.

Vsebina:

  • Glas in vokalni sestavi (O ljudskem petju, Zbor Carmina Slovenica)
  • Glasbila in inštrumentalni sestavi (Pihala, Trobila, Tolkala, Glasbila s tipkami, Brenkala, Godala, Izdelovanje slovenskih ljudskih glasbil)
  • Glasba za različne priložnosti (Ljudska glasba, Klasična glasba, Popularna glasba, Plesna glasba in plesi, Narodnozabavna glasba)

AVTORICA: Albinca Pesek

TEHNIČNI PODATKI: Format: 191 x 135 x 7 mm, DVD - dolžina: 1h 23min teža: 87 g. Datum izida: 17.11.2008.

UDK: 78(075.2)(035)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih