iZNAM ZA VEČ - SLOVENŠČINA 9

Več ogledov

iZNAM ZA VEČ - SLOVENŠČINA 9

vadnica z dostopom do interaktivne vsebine

S pomočjo vadnice lahko izboljšaš svoje znanje slovenščine. Vsebina je razvrščena v 24 poglavij z besedilnimi, s slovničnimi in pravopisnimi temami. Vadnica omogoča učinkovito ponavljanje, utrjevanje in poglabljanje jezikovnega znanja pri pouku ali doma. Strip:
Na začetku večine poglavij je strip. Iz pogovora med tvojima vrstnikoma je pogosto izpeljana katera od vaj, včasih pa v njunem pogovoru najdeš tudi ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719593

7,85 EUR

Podrobnosti

S pomočjo vadnice lahko izboljšaš svoje znanje slovenščine. Vsebina je razvrščena v 24 poglavij z besedilnimi, s slovničnimi in pravopisnimi temami. Vadnica omogoča učinkovito ponavljanje, utrjevanje in poglabljanje jezikovnega znanja pri pouku ali doma.

Strip:
Na začetku večine poglavij je strip. Iz pogovora med tvojima vrstnikoma je pogosto izpeljana katera od vaj, včasih pa v njunem pogovoru najdeš tudi pojasnilo ali razlago jezikovnega pojava.

Razlaga:
Na modrih podlagah so kratka pravila oziroma razlage besedilnih in jezikovnih tem.

Vaje:
Številne in raznolike vaje omogočajo učinkovito utrjevanje znanja. Pravilnost svojih odgovorov lahko preveriš v rešitvah, ki so na koncu vadnice.

Preizkusi:
V zadnjem delu vadnice so preizkusi za preverjanje znanja. Opremljeni so s točkami, s katerimi lahko ovrednotiš svoje znanje in napredek.


 

AVTORJI: Dragica Kapko, Nevenka Drusany, Nana Cajhen
UDK: 811.163.6(075.2)(076)
DATUM IZIDA: 8. avgust 2019


TEHNIČNI PODATKI: 
dim: 219 x 298 x 8 mm;
teža: 338g; 
obseg: 136 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih