KJER SE ŽIVLJENJE ZAČNE: BIOLOGIJA CELICE IN GENETIKA ZA GIMNAZIJE

učbenik za biologijo v gimnazijah (tiskano na FSC papirju)

Učbenik je namenjen dijakom v gimnazijah. Zajema vse zahtevane vsebine in je obogaten z ustreznimi primeri iz našega vsakdana ter s povezavami z realnim svetom, s čimer so dijakom približani abstraktni pojmi. Učbenik se deli v dva barvno ločena dela (Bilologija celice in Genetika). Zadnji strani vsakega poglavja sta grafično oblikovani kot posebna mapa, v kateri so na levi strani povzeta Ključna spoznanja tega poglavja, na desni strani pa je rubrika Uporabite svoje znanje. Na koncu ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612713829

24,00 EUR

Podrobnosti

Učbenik je namenjen dijakom v gimnazijah. Zajema vse zahtevane vsebine in je obogaten z ustreznimi primeri iz našega vsakdana ter s povezavami z realnim svetom, s čimer so dijakom približani abstraktni pojmi.

Učbenik se deli v dva barvno ločena dela (Bilologija celice in Genetika). Zadnji strani vsakega poglavja sta grafično oblikovani kot posebna mapa, v kateri so na levi strani povzeta Ključna spoznanja tega poglavja, na desni strani pa je rubrika Uporabite svoje znanje.

Na koncu učbenika so slovarček z zbranimi in razloženimi ključnimi pojmi iz vsega učbenika, pa tudi odgovori na vprašanja iz posameznih poglavij.


AVTOR: Marina Dermastia, Radovan Komel, Tom Turk
UREDNIK: Marina Dermastia

TEHNIČNI PODATKI: Format: 195 x 265 x 15 mm, broširana vezava, 297 strani, barvni tisk. Teža: 577 g.
Datum izida: 5.4. 2011
UDK: 576.3(075.3)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih