KOMPLET KRATKOSLOVNICA + SLOVNICA NA KVADRAT

Več ogledov

KOMPLET KRATKOSLOVNICA + SLOVNICA NA KVADRAT

Sodobni slovnici slovenskega jezika za osnovno in srednjo šolo

Kratkoslovnica

Slovenska slovnica za osnovno šolo

Opis izdaje:
Kratkoslovnica je namenjena vsem, ki bi radi dobili kratek vpogled v slovnični opis slovenskega jezika. Pregledu slovnične zgradbe slovenskega knjižnega jezika sledijo osnovna pravopisna pravila ter preglednice sklanjatev in spregatev. Vsebina je razdeljena na paragrafe, tako da si lahko učenci sproti označujejo, kaj že znajo.Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075927827

30,80 EUR

Podrobnosti

Kratkoslovnica

Slovenska slovnica za osnovno šolo

Opis izdaje:
Kratkoslovnica je namenjena vsem, ki bi radi dobili kratek vpogled v slovnični opis slovenskega jezika. Pregledu slovnične zgradbe slovenskega knjižnega jezika sledijo osnovna pravopisna pravila ter preglednice sklanjatev in spregatev. Vsebina je razdeljena na paragrafe, tako da si lahko učenci sproti označujejo, kaj že znajo.


Slovnica na kvadrat

Slovenska slovnica za srednjo šolo

Opis izdaje:
Slovnica na kvadrat je namenjena vsem, ki želijo dobiti zanesljiv pregled osnov slovenske slovnice, osnovni opis pa bistveno razširja in dopolnjuje s posameznimi zanimivostmi in z analizo najpogostejših mest, kjer učenci in dijaki delajo napake. Primerna je za rabo v srednji šoli, v povezavi s Kratkoslovnico pa bo lahko služila tudi osnovnošolskim učiteljem slovenščine in tujih jezikov kot priročnik za boljši pouk. Prav tako je Slovnica na kvadrat primerna za vse odrasle, ki se s posameznimi slovničnimi pojmi srečujejo pri učenju tujih jezikov in želijo obnoviti svoje poznavanje strukture slovenskega jezika in jezikoslovne terminologije.


Avtor dr. Kozma Ahačič je za domiselno ustvarjanje in uveljavljanje novih pristopov v slovenski slovnici prejel »jabolko navdiha«, ki ga podeljuje Urad predsednika Republike Slovenije.

Podobne izdaje

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih