LILI IN BINE 3

Več ogledov

LILI IN BINE 3

Samostojni delovni zvezek za glasbo v 3. razredu (tiskano na FSC papirju)

V samostojnem delovnem zvezku za glasbeno umetnost učenci usvajajo predpisana teoretična znanja s pomočjo besedil, grafičnih zapisov, slikovnega in notnega gradiva. Pesmi, ki so v samostojnem delovnem zvezku, so opremljene z notnim zapisom in besedilom. Serija gradiv Lili in Bine za 3. razred je na voljo tudi v obliki samostojnih delovnih zvezkov, ki združujejo vsebine in učne cilje iz učbenikov ter jih prepletajo z nalogami, značilnimi za delovne zvezke. Čeprav ima vsak predmet svoje ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612716653

12,00 EUR

Podrobnosti

V samostojnem delovnem zvezku za glasbeno umetnost učenci usvajajo predpisana teoretična znanja s pomočjo besedil, grafičnih zapisov, slikovnega in notnega gradiva. Pesmi, ki so v samostojnem delovnem zvezku, so opremljene z notnim zapisom in besedilom.

Serija gradiv Lili in Bine za 3. razred je na voljo tudi v obliki samostojnih delovnih zvezkov, ki združujejo vsebine in učne cilje iz učbenikov ter jih prepletajo z nalogami, značilnimi za delovne zvezke. Čeprav ima vsak predmet svoje samostojne delovne zvezke, so v kompletu samostojnih delovnih zvezkov ohranjene medpredmetne povezave skozi vseh deset sklopov. Samostojni delovni zvezki so med seboj vsebinsko in oblikovno usklajeni in pomenijo alternativo dosedanjemu kompletu medpredmetnih delovnih zvezkov Lili in Bine 3.


 

Avtorica: Nuša Juvan 

Urednik: Mojca Urankar Počkaj

Tehnični podatki:
Format: 210 x 296 x 4 mm
Strani: 48
Teža: 175 g

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih