LILI IN BINE 3

Več ogledov

LILI IN BINE 3

Samostojni delovni zvezek za matematiko v 3. razredu (trije deli)

Samostojni delovni zvezek za matematiko je v treh delih. Vanje so vključena gradiva iz učbenika in delovnih zvezkov. Razlaga učne snovi je na modri podlagi, nato pa sledijo naloge, s katerimi učenci utrjujejo nova znanja. Sprotno ponavljanje je v rubriki Ponovim. Na zaključku sklopa je rubrika Preverim svoje znanje. Rubriki Reši, saj zmoreš in Miselni orehi sta namenjeni učencem, ki zmorejo in želijo več. Označeni sta s piktogramom tona - zahtevne naloge. V gradivo so ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075925670

15,00 EUR

Podrobnosti

Samostojni delovni zvezek za matematiko je v treh delih. Vanje so vključena gradiva iz učbenika in delovnih zvezkov.

Razlaga učne snovi je na modri podlagi, nato pa sledijo naloge, s katerimi učenci utrjujejo nova znanja. Sprotno ponavljanje je v rubriki Ponovim. Na zaključku sklopa je rubrika Preverim svoje znanje. Rubriki Reši, saj zmoreš in Miselni orehi sta namenjeni učencem, ki zmorejo in želijo več. Označeni sta s piktogramom tona - zahtevne naloge. V gradivo so smiselno umeščeni stripi z naslovom Učim se učiti. Naloge, ki jih učenci rešujejo v zvezek, so označene s piktogramom svinčnik – rešim v zvezek, naloge, ki jih učenci naredijo praktično, pa imajo piktogram Lili – naredim.


Serija gradiv Lili in Bine za 3. razred je na voljo tudi v obliki samostojnih delovnih zvezkov, ki združujejo vsebine in učne cilje iz učbenikov ter jih prepletajo z nalogami, značilnimi za delovne zvezke. Čeprav ima vsak predmet svoje samostojne delovne zvezke, so v kompletu samostojnih delovnih zvezkov ohranjene medpredmetne povezave skozi vseh deset sklopov. Samostojni delovni zvezki so med seboj vsebinsko in oblikovno usklajeni in pomenijo alternativo dosedanjemu kompletu medpredmetnih delovnih zvezkov Lili in Bine 3.


 

Avtorici: Martina Rajšp, Jasna Žic

Urednik: Mojca Urankar Počkaj

Tehnični podatki:
Format: 210 x 296 x 24 mm
Strani: 1.del 98 strani, 2.del 114 strani, 3.del 80 strani
Teža: 954 g

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih