LILI IN BINE 3

Več ogledov

LILI IN BINE 3

Samostojni delovni zvezek za okolje v 3. razredu

Samostojni delovni zvezek za spoznavanje okolja vsebuje besedila, s pomočjo katerih učenci spoznavajo učno snov in naloge, s katerimi utrjujejo znanje. Samostojnemu delovnemu zvezku je dodana Mala knjižica poskusov in opazovanj. V njej so navodila za poskuse in naloge za opazovanje. Kdaj se knjižica vključi v proces pouka, je s piktogramom označeno v samostojnem delovnem zvezku. Na zaključku vsakega sklopa sta rubriki Spoznali smo in Preverim svoje znanje. V gradivo so smiselno ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075925687

13,00 EUR

Podrobnosti

Samostojni delovni zvezek za spoznavanje okolja vsebuje besedila, s pomočjo katerih učenci spoznavajo učno snov in naloge, s katerimi utrjujejo znanje.

Samostojnemu delovnemu zvezku je dodana Mala knjižica poskusov in opazovanj. V njej so navodila za poskuse in naloge za opazovanje. Kdaj se knjižica vključi v proces pouka, je s piktogramom označeno v samostojnem delovnem zvezku. Na zaključku vsakega sklopa sta rubriki Spoznali smo in Preverim svoje znanje. V gradivo so smiselno umeščeni stripi z naslovom Učim se učiti. Rubrika Naš mali projekt je namenjena realizaciji ciljev tehničnih vsebin. Naloge, ki jih učenci rešujejo v zvezke, so označene s piktogramom svinčnik – rešim v zvezek, aktivna vprašanja pa so na zeleni podlagi in so označena s črko A.

Serija gradiv Lili in Bine za 3. razred je na voljo tudi v obliki samostojnih delovnih zvezkov, ki združujejo vsebine in učne cilje iz učbenikov ter jih prepletajo z nalogami, značilnimi za delovne zvezke. Čeprav ima vsak predmet svoje samostojne delovne zvezke, so v kompletu samostojnih delovnih zvezkov ohranjene medpredmetne povezave skozi vseh deset sklopov. Samostojni delovni zvezki so med seboj vsebinsko in oblikovno usklajeni in pomenijo alternativo dosedanjemu kompletu medpredmetnih delovnih zvezkov Lili in Bine 3.


 

Avtorici: Nataša Grošelj, Marija Ribič

Urednik: Mojca Urankar Počkaj

Tehnični podatki:
Format: 210 x 296 x 8 mm
Strani: 108
Teža: 394 g

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih