DEŽELA LILIBI

enoletni splošni dostop

Dežela Lilibi ponuja otrokom in njihovim učiteljem ali vzgojiteljem (pa tudi staršem) več kot 1700 poučnih multimedijskih in interaktivnih vsebin: 931 interaktivnih nalog, 213 avdio- in videoposnetkov, 298 učnih listov, 62 didaktičnih igric, 50 ilustriranih zgodb, 122 pesmic, številne animacije, zanimivosti in preizkuse.   Vsebine dežele Lilibi, ki jih je vsako leto več, so zbrane v štirih sklopih, namenjenih različnim skupinam otrok. Ne glede na ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075924079

28,00 EUR

Podrobnosti

Dežela Lilibi ponuja otrokom in njihovim učiteljem ali vzgojiteljem (pa tudi staršem) več kot 1700 poučnih multimedijskih in interaktivnih vsebin:

  • 931 interaktivnih nalog,
  • 213 avdio- in videoposnetkov,
  • 298 učnih listov,
  • 62 didaktičnih igric,
  • 50 ilustriranih zgodb,
  • 122 pesmic,
  • številne animacije, zanimivosti in preizkuse.

 

Vsebine dežele Lilibi, ki jih je vsako leto več, so zbrane v štirih sklopih, namenjenih različnim skupinam otrok. Ne glede na predvideno namembnost posameznih vsebin, učenčev in učiteljev dostop omogočata uporabo vsebin vseh štirih sklopov.
 
Lilibi

Multimedijske in interaktivne vsebine so različnih težavnostnih stopenj in spodbujajo razvoj mnogih spretnosti, veščin in znanj. Soustvarili so jih izkušeni avtorji in uredniki, strokovnjaki za razvojno psihologijo in didaktiko različnih predmetov ter številni učiteljice in učitelji.

Vsebine, namenjene osnovnošolcem, sledijo učnim načrtom ter vključujejo vse predmete v prvem triletju osnovne šole. Deželo Lilibi bogatijo tudi številni dodatki, ki otrokom širijo obzorje, na primer obsežen sklop za angleščino ter sklopi o zdravi prehrani, verstvih po svetu in varnosti na spletu.

Lilibi

Dostop za učenca
Učenci, ki uporabljajo serijo Lili in Bine (komplet za posamezni razred), najdejo aktivacijsko kodo, s katero lahko na www.Lilibi.si/aktivacija aktivirajo svoj dostop, v kompletu Lili in Bine. Dostop velja 365 dni od dneva aktivacije.

Splošni dostop
Splošni dostop je mogoče kupiti v obliki aktivacijske kode v spletni knjigarni www.knjigarna.com v rubriki Dežela Lilibi. Dostop velja 365 dni od dneva aktivacije.
 
Deželo Lilibi lahko brezplačno preizkusite na www.lilibi.si.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih