MAGNET 2 slovenska izdaja

učni komplet

Skozi učbeniško serijo Magnet za pouk nemškega jezika v tretjem triletju učence vodijo trije prijatelji: Steffi, Oliver in Fatma. Ti jih popeljejo na zanimivo »popotovanje« po vsakodnevnem življenju mladih, njihovih običajih in kulturi v nemško govorečem prostoru. Čeprav nova učbeniška serija upošteva vse štiri jezikovne spretnosti, je zasnovana s poudarkom na komunikaciji. Z zanimivimi temami, motivacijskimi dialogi in najrazličnejšimi dejavnostmi učence spodbuja, da nemški jezik že od samega začetka aktivno uporabljajo. V ta namen vsebuje delovni zvezek tudi jezikovni listovnik za samoocenjevanje. Tako tematska kot tudi slovnična struktura sta sistematično in pregledno zastavljeni. Poleg raznolikih tematskih vsebin - od šole, konjičkov, prijateljev in (med)narodne kuhinje ter vse do nakupovanja, rojstnodnevnih zabav in načrtovanja med letom zelo pričakovanih počitnic - ponuja Magnet tudi veliko dodatnega ...

V kompletu Cena Količina
MAGNET 2 slovenska izdaja

učbenik za nemščino kot izb. predmet v 8. in 9. razredu (tiskano na FSC papirju)

9789612714321

16,60 EUR
MAGNET 2 slovenska izdaja

delovni zvezek za nemščino kot izb. predmet v 8. in 9.razredu (tiskano na FSC papirju)

3831075924543

15,80 EUR
MAGNET 2

avdio zgoščenka k učbeniku

9789612711085

18,10 EUR

Podrobnosti

Skozi učbeniško serijo Magnet za pouk nemškega jezika v tretjem triletju učence vodijo trije prijatelji: Steffi, Oliver in Fatma. Ti jih popeljejo na zanimivo »popotovanje« po vsakodnevnem življenju mladih, njihovih običajih in kulturi v nemško govorečem prostoru.

Čeprav nova učbeniška serija upošteva vse štiri jezikovne spretnosti, je zasnovana s poudarkom na komunikaciji. Z zanimivimi temami, motivacijskimi dialogi in najrazličnejšimi dejavnostmi učence spodbuja, da nemški jezik že od samega začetka aktivno uporabljajo. V ta namen vsebuje delovni zvezek tudi jezikovni listovnik za samoocenjevanje. Tako tematska kot tudi slovnična struktura sta sistematično in pregledno zastavljeni.

Poleg raznolikih tematskih vsebin - od šole, konjičkov, prijateljev in (med)narodne kuhinje ter vse do nakupovanja, rojstnodnevnih zabav in načrtovanja med letom zelo pričakovanih počitnic - ponuja Magnet tudi veliko dodatnega gradiva.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih