Novo

MALA LATINSKA SLOVNICA

Več ogledov

MALA LATINSKA SLOVNICA

slovnica

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 9789612411923.

Mala latinska slovnica Roberta Čepona skupaj s tremi zvezki vaj Usus sestavlja učni komplet za začetno in nadaljevalno učenje latinščine. Slovnica je namenjena predvsem učencem in dijakom v osnovnem ter srednjem izobraževanju, pa tudi študentom in drugim, ki se latinščine učijo na krajših tečajih. Slovnica pregledno prikazuje temeljne značilnosti latinskega glasoslovja, oblikoslovja in skladnje.
Njen obseg je prilagojen obsegu vsebin, ki jih zahteva ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789617070767

17,90 EUR

Podrobnosti

Mala latinska slovnica Roberta Čepona skupaj s tremi zvezki vaj Usus sestavlja učni komplet za začetno in nadaljevalno učenje latinščine.

Slovnica je namenjena predvsem učencem in dijakom v osnovnem ter srednjem izobraževanju, pa tudi študentom in drugim, ki se latinščine učijo na krajših tečajih.

Slovnica pregledno prikazuje temeljne značilnosti latinskega glasoslovja, oblikoslovja in skladnje.
Njen obseg je prilagojen obsegu vsebin, ki jih zahteva osnovni jezikovni pouk naših šolah. V skladenjskem razdelku posebej izpostavlja tiste rabe, ki se bistveno oddaljujejo od rabe, ki se bistveno oddaljujejo od rabe v maternem jeziku. Slovnico dopolnjujejo pregled najpomembnejših glagolov, preglednice z glagolskimi oblikami in slovarček temeljnega latinskega besedišča.

  • avtor: Robert Čepon
  • format: 200 × 261
  • strani: 176
  • vezava: mehka
  • založba: Modrijan izobraževanje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih