MATEMATIKA 4

Več ogledov

MATEMATIKA 4

delovni učbenik - 2. del za matematiko v 4. razredu

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 9789612419516.

Uveljavljeni avtorici, strokovnjakinji s področja didaktike matematike, sta za pouk v 4. razredu osnovne šole napisali sodoben interaktiven učbeniški komplet, ki vsebuje tiskan delovni učbenik v treh delih ter digitalno gradivo, obogateno z multimedijsko vsebino in raznolikimi interaktivnimi nalogami. Delovni učbenik s svojo zasnovo spodbuja razmišljanje, prepletanje novih znanj z že usvojenimi, medpredmetno povezovanje … Naloge so diferencirane, dodani so izzivi za sposobnejše in ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789617053265

8,30 EUR

Podrobnosti

Uveljavljeni avtorici, strokovnjakinji s področja didaktike matematike, sta za pouk v 4. razredu osnovne šole napisali sodoben interaktiven učbeniški komplet, ki vsebuje tiskan delovni učbenik v treh delih ter digitalno gradivo, obogateno z multimedijsko vsebino in raznolikimi interaktivnimi nalogami.

Delovni učbenik s svojo zasnovo spodbuja razmišljanje, prepletanje novih znanj z že usvojenimi, medpredmetno povezovanje … Naloge so diferencirane, dodani so izzivi za sposobnejše in preverjanja znanja, ki uvodoma sledijo minimalnim standardom. Gradivo spodbuja pogovor o matematiki ter iskanje in uporabo različnih strategij pri reševanju.
Drugi del učbenika se začne s poglavjem o enačbah in neenačbah, naslednje poglavje pa je v celoti posvečeno sklepanju, čeprav so naloge, ki spodbujajo logično mišljenje in sklepanje, razporejene po celotnem učbeniku. Glavna tema drugega dela učbenika so števila do deset tisoč ter pisno seštevanje in odštevanje v tem številskem obsegu. Geometrijski poglavji sta: Dolžina in čas ter Krog in krožnica. Drugi del učbenika zaključuje poglavje o delih celote.

  • avtorici: Tatjana Hodnik Čadež, Terezija Uran
  • ilustracije: Davor Grgičević
  • format: 210 × 297
  • strani: 112
  • vezava: mehka
  • založba: Modrijan izobraževanje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih