MATEMATIKA 4

Več ogledov

MATEMATIKA 4

delovni učbenik - 3. del za matematiko v 4. razredu

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 9789617053272.

Uveljavljeni avtorici, strokovnjakinji s področja didaktike matematike, sta za pouk v 4. razredu osnovne šole napisali sodoben interaktiven učbeniški komplet, ki vsebuje tiskan delovni učbenik v treh delih ter digitalno gradivo, obogateno z multimedijsko vsebino in raznolikimi interaktivnimi nalogami. Delovni učbenik s svojo zasnovo spodbuja razmišljanje, prepletanje novih znanj z že usvojenimi, medpredmetno povezovanje … Naloge so diferencirane, dodani so izzivi za sposobnejše in ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612419523

8,30 EUR

Podrobnosti

Uveljavljeni avtorici, strokovnjakinji s področja didaktike matematike, sta za pouk v 4. razredu osnovne šole napisali sodoben interaktiven učbeniški komplet, ki vsebuje tiskan delovni učbenik v treh delih ter digitalno gradivo, obogateno z multimedijsko vsebino in raznolikimi interaktivnimi nalogami.

Delovni učbenik s svojo zasnovo spodbuja razmišljanje, prepletanje novih znanj z že usvojenimi, medpredmetno povezovanje … Naloge so diferencirane, dodani so izzivi za sposobnejše in preverjanja znanja, ki uvodoma sledijo minimalnim standardom. Gradivo spodbuja pogovor o matematiki ter iskanje in uporabo različnih strategij pri reševanju.
Tretji del učbenika je posvečen pisnemu množenju in deljenju. V tem delu učbenika so tudi kratka poglavja, namenjena merjenju (tona, gram, hektoliter), množicam, obdelavi podatkov ter številom, večjim od deset tisoč.

  • avtorici: Tatjana Hodnik Čadež, Terezija Uran
  • ilustracije: Davor Grgičević
  • format: 210 × 297
  • strani: 104
  • vezava: mehka
  • založba: Modrijan izobraževanje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih