MAXIMAL 2

Več ogledov

MAXIMAL 2

delovni zvezek za nemščino v 8. razredu osnovne šole

Kaj se dogaja z Janom, Leno, Antonom in Alicio? Skozi nove zanimive dogodivščine boste naredili korak naprej v znanju nemščine. Z njihovo pomočjo vas inovativna učna serija Maximal, osredotočena na situacijski in komunikacijski pristop, vodi ter vam zagotavlja učinkovito in zabavno učenje nemščine. Dovršene vaje, naloge za slušno razumevanje in priprave na preizkuse znanja v delovnem zvezku vam bodo omogočile samozavestno uporabo jezika ter vas ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612718718

18,90 EUR

Podrobnosti

Kaj se dogaja z Janom, Leno, Antonom in Alicio? Skozi nove zanimive dogodivščine boste naredili korak naprej v znanju nemščine. Z njihovo pomočjo vas inovativna učna serija Maximal, osredotočena na situacijski in komunikacijski pristop, vodi ter vam zagotavlja učinkovito in zabavno učenje nemščine.

Dovršene vaje, naloge za slušno razumevanje in priprave na preizkuse znanja v delovnem zvezku vam bodo omogočile samozavestno uporabo jezika ter vas pripravile na praktično rabo nemščine. Svoje znanje boste utrdili s pomočjo rubrik Moja slovnica, kjer je zbran pregled celotne slovnice iz učbenika in delovnega zvezka, Aktivno po nemško za delo doma in Moj besedni zaklad, kjer so zbrani glavni poudarki besedišča posameznega modula. K učenju vas bodo pritegnile zabavne zgodbe in avtentični dialogi med glavnimi junaki ter njihovimi sorodniki in prijatelji.

V seriji Maximal navdušujejo:

  • zanimive zgodbe in resnični dialogi,
  • usmerjenost k sodobnim medijem,
  • inovativen situacijski pristop,
  • tristopenjska diferenciacija,
  • napredna digitalna podpora,
  • medpredmetne povezave,
  • simpatični junaki.

AVTORJI: Julia Katharina Weber, Lidija Šober in Claudia Brass
PREVOD: Renata Temlin
UDK: 811.112.2(075.2)
DATUM IZIDA: 15. marec 2018


TEHNIČNI PODATKI: 
dim: 210x 297 x 5 mm;
teža: 240 g; 
obseg: 80 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih