MLINČEK 1

Več ogledov

MLINČEK 1

učni komplet

Poglavja v priročniku si sledijo v enakem zaporedju kot v delovnem učbeniku in vsebujejo za vsakega od treh predmetov: - teoretično ozadje, ki utemeljuje vsebine in razširja obzorje učitelja;
- cilje, ki so povzeti po učnem načrtu;
- navodila za delo z učbenikom, dodan je faksimile naloge za lažjo orientacijo;
- navodila za dodatne dejavnosti, s katerimi uresničujemo cilje, hkrati pa omogočajo individualizacijo in diferenciacijo. Opisi vsebin ter navodila za naloge in dejavnosti so dovolj preprosti in pregledni, da bodo omogočali pouk tudi manj izkušenemu učitelju, obenem pa tudi dovolj odprti, da ne omejujejo učiteljeve ustvarjalnosti.
Na zgoščenki, ki je priložena priročniku, so posnetki neumetnostnih besedil in radijska igra Volk in sedem kozličkov, ki jo je priredila Svetlana ...

V kompletu Cena Količina
Za ta izdelek ni možnosti na voljo.

Podrobnosti

Poglavja v priročniku si sledijo v enakem zaporedju kot v delovnem učbeniku in vsebujejo za vsakega od treh predmetov:

- teoretično ozadje, ki utemeljuje vsebine in razširja obzorje učitelja;
- cilje, ki so povzeti po učnem načrtu;
- navodila za delo z učbenikom, dodan je faksimile naloge za lažjo orientacijo;
- navodila za dodatne dejavnosti, s katerimi uresničujemo cilje, hkrati pa omogočajo individualizacijo in diferenciacijo.

Opisi vsebin ter navodila za naloge in dejavnosti so dovolj preprosti in pregledni, da bodo omogočali pouk tudi manj izkušenemu učitelju, obenem pa tudi dovolj odprti, da ne omejujejo učiteljeve ustvarjalnosti.
Na zgoščenki, ki je priložena priročniku, so posnetki neumetnostnih besedil in radijska igra Volk in sedem kozličkov, ki jo je priredila Svetlana Makarovič.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih