MOJA MALA ŠOLA - PRIJATELJICE BESEDE

Več ogledov

MOJA MALA ŠOLA - PRIJATELJICE BESEDE

Pobarvanka 5-6 let

Zbirka Moja mala šola pomaga otrokom razvijati sposobnosti, pomembne za kasnejši uspeh v šoli in vsakdanjem življenju. V njej otroci najdejo zanimive didaktično izpopolnjene naloge, za katere ne potrebujejo pisnih navodil ali pomoči odraslih. Na zaporednih listih so premišljeno razporejene naloge različnih tipov (npr. iskanje parov, labirinti, grafomotorične vaje, skrivanke …). Vsak tip je označen z drugo barvo. Z reševanjem nalog v predlaganem ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612717674

4,99 EUR

Podrobnosti

Zbirka Moja mala šola pomaga otrokom razvijati sposobnosti, pomembne za kasnejši uspeh v šoli in vsakdanjem življenju. V njej otroci najdejo zanimive didaktično izpopolnjene naloge, za katere ne potrebujejo pisnih navodil ali pomoči odraslih.

Na zaporednih listih so premišljeno razporejene naloge različnih tipov (npr. iskanje parov, labirinti, grafomotorične vaje, skrivanke …). Vsak tip je označen z drugo barvo. Z reševanjem nalog v predlaganem zaporedju otroci nezavedno ciklično utrjujejo posamezne spretnosti. Sicer pa lahko s pomočjo barv tudi poiščejo svoje najljubše tipe nalog in jih tako rešujejo v drugačnem zaporedju.

Prav samostojno delo oziroma samostojno uspešno reševanje izzivov bo spodbudilo samozavest otrok. Občutek, ki ga bodo ob tem pridobili, jim bo povečal veselje do učenja.

Rešitve nalog bodo otroci našli na drugi strani posameznega lista.

Pobarvanka Prijateljice besede spodbuja:

  • razumevanje črk
  • prvo branje
  • pozornost/koncentracijo
  • prepoznavanje črk, razvrščanje po prvem glasu
  • povezovanje glasov v besede
  • vztrajnost, natančno opazovanje

AVTOR: Britta Vorbach
DATUM IZIDA: 7. november 2016

TEHNIČNI PODATKI: 
dim: 170 x 200 x 8 mm;
teža: 245 g; 
obseg: 96 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih