MOJA MALA ŠOLA – ŽIVALSKI MLADIČI

Več ogledov

MOJA MALA ŠOLA – ŽIVALSKI MLADIČI

Pobarvanka 3-4 leta

Zbirka Moja mala šola pomaga otrokom razvijati sposobnosti, pomembne za kasnejši uspeh v šoli in vsakdanjem življenju. V njej otroci najdejo zanimive didaktično izpopolnjene naloge, za katere ne potrebujejo pisnih navodil ali pomoči odraslih. Na zaporednih listih so premišljeno razporejene naloge različnih tipov (npr. iskanje parov, labirinti, grafomotorične vaje, skrivanke …). Vsak tip je označen z drugo barvo. Z reševanjem nalog v predlaganem ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075928213

4,99 EUR

Podrobnosti

Zbirka Moja mala šola pomaga otrokom razvijati sposobnosti, pomembne za kasnejši uspeh v šoli in vsakdanjem življenju. V njej otroci najdejo zanimive didaktično izpopolnjene naloge, za katere ne potrebujejo pisnih navodil ali pomoči odraslih.

Na zaporednih listih so premišljeno razporejene naloge različnih tipov (npr. iskanje parov, labirinti, grafomotorične vaje, skrivanke …). Vsak tip je označen z drugo barvo. Z reševanjem nalog v predlaganem zaporedju otroci nezavedno ciklično utrjujejo posamezne spretnosti. Sicer pa lahko s pomočjo barv tudi poiščejo svoje najljubše tipe nalog in jih tako rešujejo v drugačnem zaporedju.

Prav samostojno delo oziroma samostojno uspešno reševanje izzivov bo spodbudilo samozavest otrok. Občutek, ki ga bodo ob tem pridobili, jim bo povečal veselje do učenja.

Rešitve nalog bodo otroci našli na drugi strani posameznega lista.

Pobarvanka Živalski maldiči spodbuja:

  • razumevanje barv in oblik
  • sposobnost abstraktnega mišljenja
  • fina motorika
  • prepoznavanje povezanih vsebin, logično razmišljanje
  • poznavanje ter razlikovanje barv in oblik
  • spretno vodenje pisala

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih