MOJA PRVA GEOGRAFIJA

Več ogledov

MOJA PRVA GEOGRAFIJA

delovni zvezek za geografijo v 6. razredu

Delovni zvezek Moja prva geografija je pomemben sestavni del učbeniškega kompleta. Prinaša veliko pestrih in zanimivih nalog za utrjevanje, preverjanje in razširjanje geografskega znanja in veščin, pri čemer je poudarek na razvijanju procesnih znanj. Naloge so različne: dolge in kratke, zahtevne in manj zahtevne, vse pa so pripravljene tako, da jih učenci lahko razumejo in rešujejo z veseljem. Zahtevnejše so označene z zvezdico. Prvi ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612417086

10,20 EUR

Podrobnosti

Delovni zvezek Moja prva geografija je pomemben sestavni del učbeniškega kompleta. Prinaša veliko pestrih in zanimivih nalog za utrjevanje, preverjanje in razširjanje geografskega znanja in veščin, pri čemer je poudarek na razvijanju procesnih znanj. Naloge so različne: dolge in kratke, zahtevne in manj zahtevne, vse pa so pripravljene tako, da jih učenci lahko razumejo in rešujejo z veseljem. Zahtevnejše so označene z zvezdico.

Prvi del delovnega zvezka je namenjen uporabi zemljevidov in orientaciji. Prav tem vsebinam je namenjena posebna pozornost, saj jih je treba nenehno obnavljati in dopolnjevati s prakso na terenu, sicer znanje hitro obledi. Dobrodošla novost v delovnem zvezku so tudi vaje iz določanja geografske lege, saj je to eden izmed učnih ciljev, ki učencem povzročajo največ težav.

 

  • avtor: Jurij Senegačnik
  • format: 200 × 288
  • strani: 28
  • vezava: speto z žico
  • založba: Modrijan izobraževanje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih