NA PRAGU BESEDILA 1 - IZDAJA S PLUSOM

Več ogledov

NA PRAGU BESEDILA 1 - IZDAJA S PLUSOM

učbenik za slovenščino - jezik v 1. letniku gimnazij in SŠ

Na pragu besedila – izdaja s plusom je vsebinsko, didaktično in oblikovno posodobljena in nadgrajena izdaja serije Na pragu besedila, najbolj priljubljene učne serije za slovenščino v slovenskih gimnazijah in srednjih strokovnih šolah. Vsebina učbenika Na pragu besedila 1 – izdaja s plusom je razvrščena v šest poglavij: Jezik, Sporazumevanje, Besedilo, Obravnava besedilnih vrst, Glasoslovje in pravorečje ter Pravopis. Vsako poglavje obsega več ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612718756

19,50 EUR

Podrobnosti

Na pragu besedila – izdaja s plusom je vsebinsko, didaktično in oblikovno posodobljena in nadgrajena izdaja serije Na pragu besedila, najbolj priljubljene učne serije za slovenščino v slovenskih gimnazijah in srednjih strokovnih šolah. Vsebina učbenika Na pragu besedila 1 – izdaja s plusom je razvrščena v šest poglavij: Jezik, Sporazumevanje, Besedilo, Obravnava besedilnih vrst, Glasoslovje in pravorečje ter Pravopis.

Vsako poglavje obsega več učnih enot. Vsaka učna enota je sestavljena iz petih didaktičnih korakov: dijakinje in dijaki se najprej doma pripravijo na uvodni motivacijski pogovor; nato pri pouku sodelujejo v pogovoru, ki ga vodi oz. usmerja profesorica/profesor; potem doma ali pri pouku berejo razpravljalno besedilo, si med branjem kaj izpišejo iz njega, po branju pa strukturirano povzamejo njegovo vsebino; na koncu pri pouku primerjajo svoj povzetek s profesoričinim/profesorjevim.

Pri nastajanju gradiva so s svojimi predlogi sodelovali recenzenti in recenzentke pa tudi profesorice in profesorji iz vse Slovenije.

Na pragu besedila – izdaja s plusom je na voljo v dveh oblikah – kot serija učbenikov in kot serija samostojnih delovnih zvezkov, oboje obstaja v tiskani in digitalni obliki.

AVTORICE: Martina Križaj, Marija Bešter Turk, Marija Končina, Mojca Bavdek, Mojca Poznanovič, Darinka Ambrož, Stanislava Židan

TEHNIČNI PODATKI:Format: 297 x 210 x 6 mm, broširana vezava,104 strani ,Teža: 299 g. Datum izida: 30. avgust 2018

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih