NA PRAGU BESEDILA 2 - POSODOBLJENA IZDAJA 2009

učbenik za slovenščino - jezik v 2. letniku gimnazij in SŠ (tiskano na FSC papirju)

Učbenik je sestavljen iz 6 poglavij, ki so zasnovana tako, da učitelju omogočajo kreiranje učnega procesa v skladu s spoznanji sodobne jezikovne didaktike, tj. dialoško, problemsko in konstruktivistično. Avtorice pri obravnavi posameznih jezikovnih tem izhajajo iz dijakovih sporazumevalnih izkušenj ali iz vzorčnega besedila, svojega naslovnika s problemski vprašanji usmerjajo v premišljevanje o lastnih sporazumevalnih izkušnjah, v opazovanje besedila, vrednotenje svoje ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075925533

18,85 EUR

Podrobnosti

Učbenik je sestavljen iz 6 poglavij, ki so zasnovana tako, da učitelju omogočajo kreiranje učnega procesa v skladu s spoznanji sodobne jezikovne didaktike, tj. dialoško, problemsko in konstruktivistično. Avtorice pri obravnavi posameznih jezikovnih tem izhajajo iz dijakovih sporazumevalnih izkušenj ali iz vzorčnega besedila, svojega naslovnika s problemski vprašanji usmerjajo v premišljevanje o lastnih sporazumevalnih izkušnjah, v opazovanje besedila, vrednotenje svoje sporazumevalne zmožnosti in načrtovanje njenega izboljšanja. Dijak tako aktivno sodeluje v procesu izgradnje svojega znanja oz. sistematičnem razvoju vseh štirih sporazumevalnih spretnosti.

AVTORICE: Martina Križaj Ortar, Marja Bešter Turk, Marija Končina, Mojca Poznanovič, Mojca Bavdek

TEHNIČNI PODATKI: Format: 296 x 210 x 7 mm, barvni tisk, broširana vezava,128 strani ,Teža: 325 g. Datum izida: 15.4.209.

UDK: 811.163.6(075.3)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih